Evita magazín
StoryEditor

Pappardelle s rukolou, sušenými paradajkami a parmezánom. Vyskúšajte

23.11.2016, 14:00
Recepty a tipy
Kto by nemal rád cestoviny? Rôzne tvary, chuť. Asi nikdy nás neomrzia. Je nespočetne veľa receptov, no každý má rád ten svoj. Pripravili sme si pre vás jednoduchý a rýchly návod, ako z troch ingrediencií pripraviť za 15 minút večeru, ktorá je hodná aj na slávnostný stôl.

Pre 4 osoby
Ingrediencie:
500 g Cestoviny pappardelle (môžete samozrejme použiť aj iné) 
125 g Rukola 
150g Sušené paradajky
50 g Parmezán
Olivový olej
Voliteľné - prosciutto, korenie: chilli, čierne korenie, soľ

Postup:
Je veľmi jednoduchý. Uvaríme si cestoviny "al dente", väčšinou 8 minút. Po prepláchnutí vodou a osušení, naberieme cestoviny na tanier a pokvapkáme olivovým olejom. Pridáme nakrájané sušené paradajky, rukolu-umytú, osušenú a nakoniec nastrúhaný parmezán. Mäsožravci si môžu pridať aj kúsky prosciutta. 

Spojitosť týchto chutí si zaručene obľúbite. A večera je hotová. Dobrú chuť!

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. november 2024 05:44