Potrebujeme:
plech s rozmermi cca 18x23cm, potravinovú fóliu
Suroviny:
500g jemného tvarohu, 250g mascarpone, 1 balíček vanilínového cukru, 60g práškového cukru, 100g malín, 100g ananásu, 36 ks karamelových sušienok
Postup:
Tvaroh, mascarpone, vanilínový cukor a práškový cukor spoločne poriadne vymiešame, aby nám vznikol hladký krém. Rozdelíme ho na dve časti, do prvej zamiešame maliny a do druhej časti dáme ananás. Formu si vystelieme potravinovou fóliou, aby sa koláč z plechu lepšie vyberal. Na dno formy poukladáme polovicu sušienok a na to natriedeme krém s ananásom. Zase poukladáme druhú polovicu sušienok a na to natrieme pripravený krém s malinami. Zvyšné sušienky v miske rozdrvíme na jemno a poslednú vrstvu nimi posypeme.
Servírovanie:
Odložíme do chladničky aspoň na 2 hodiny a môžeme si koláč vychutnať! Dobrú chuť!