shutterstock.com
StoryEditor

Čo je lepšie, ako chrumkavý langoš? S týmto receptom vytvoríte to najlepšie cesto!

04.03.2021, 13:00
Recepty a tipy
Okrem toho, že chutí fantasticky, tak vám TOTO cesto vydrží v chladničke aj týždeň! Neveríte? Vyskúšajte!

Čo budete potrebovať?

500 ml mlieka

250 ml smotany

1 kg hladkej múky

30 g droždia

1,5 - 2 lyžičky soli

Postup:

Do misky nalejeme mlieko a rozmiešame v ňom droždie. Pridáme zvyšok surovín a vymiešame cesto.

Hneď ako je cesto hotové, dáme ho do uzatvorenej misky a rovno do chladničky, kde cesto nakysne.

Na druhý deň môžeme vysmážať.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. november 2024 21:06