Potrebujeme:
15 dkg mletých vlašských orechov;
15 dkg práškového cukru;
15 dkg mletých piškót;
2 vajcia;
1 PL kakaa;
čokoláda na varenie;
maslo alebo stužený tuk;
biela čokoláda alebo niečo na zdobenie;
šľahačka;
kondenzovaná čokoláda a rozdrvené orechy.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
Postup:
Orechy, cukor, kakao, piškóty a vajcia poriadne vypracujeme.
Cesto rozvaľkáme na doske posypanej práškovým cukrom zhruba na pól centimetra. Nakrájame na malé štvorčeky a natočíme na malé plechové trubičky.
Necháme ich uschnúť do druhého dňa. Potom trubičky stiahneme a máčame v čokoláde a v orechoch. Podľa fantázie ich dozdobíme a necháme stuhnúť.
Naplníme šľahačkou.