shutterstock.com
StoryEditor

Recept na chutnú, šťavnatú bublaninu, ktorú máte hotovú za pár minút

18.12.2020, 08:00
Recepty a tipy
Jednoduchý koláčik, ktorý snáď pozná každý z nás, si zamilujete.
Počas prípravy používame 2,5 dcl hrnček:
rec
2 hrnčeky polohrubej múky
1/2 kypriaceho prášku
1 hrnček kryštálového cukru
1 balíček vanilkového cukru (bublanina je s ním voňavenjšia)
1/2 hrnček mlieka
1/2 hrnčeka oleja
3 vajíčka
štipka soli
ovocie
Tip: Ak používate čerstvé, obaľte ho v hladkej múke – neklesne vám na spodok plechu.

Všetky prísady okrem ovocia spolu zmiešame a dáme na vymastený a múkou vysypaný plech. Navrch poukladáme čerstvé ovocie obalené v múke a v rúre vyhriatej na 180 stupňov pečieme asi 30-40 min.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. jún 2024 04:05