Ingrediencie pre 12 palaciniek: 9 ks banánov 3 lyžice citrónovej šťavy 1 lyžička škorice Ingrediencie na krém: 2 hrnčeky kešu natural 5 lyžíc agáve sirupu 5 lyžíc citrónovej šťavy 50 ml vody
Postup:
V mixéri rozmixujte všetky suroviny. Zmes (250 ml) rovnomerne rozotrite na celý plát sušičky sa sušiace vložkou. Sušte na 46 °C počas päť a pol hodín. Po vychladnutí rozrežte plát radielkom na 4 rovnako veľké štvorce (porcie). Maximálna doba skladovania je 7 dní poprekladané fóliou a v suchu.
Citrónový krém:
Na hodinu namočte kešu orechy do vody, potom ich vyberte a opláchnite studenou vodou. Vložte ich do mixéra a rozmixujte do hladka s ostatnými surovinami. V poslednej fáze naneste krém na palacinky.