shutterstock
StoryEditor

Hotová už za pár minút. Pripravte si cez víkend obľúbenú klasiku, bublaninu!

27.02.2020, 09:00
Recepty a tipy
Jednoduchý koláčik, ktorý snáď pozná každý z nás. No vedeli ste, že ho môžete mať upečený tak rýchlo?
Počas prípravy používame 2,5 dcl hrnček:
2 hrnčeky polohrubej múky
1/2 kypriaceho prášku
1 hrnček kryštálového cukru
1 balíček vanilkového cukru (bublanina je s ním voňavejšia)
1/2 hrnček mlieka
1/2 hrnčeka oleja
3 vajíčka
štipka soli
ovocie

Náš tip: Ak používate čerstvé, obaľte ho v hladkej múke – neklesne vám na spodok plechu.

Všetky prísady okrem ovocia spolu zmiešame a dáme na vymastený a múkou vysypaný plech. Navrch poukladáme čerstvé ovocie obalené v múke a v rúre vyhriatej na 180 stupňov pečieme asi 30-40 min.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. november 2024 01:28