shutterstock
StoryEditor

Ľahké, chutné a najmä zdravé. Pripravte si špenátové špagety

30.01.2020, 09:00
Recepty a tipy
Aj keď vám toto spojenie nemusí znieť lákavo, dajte mu šancu! Verte, že neoľutujete.

Potrebujeme:

100g parmezánu, 150g mrazeného špenátu, 150g celozrnných špagiet, 4 strúčiky cesnaku, 25g masla, štipka soli, štipka muškátového orechu, olivový olej

Postup:

Špagety uvaríme v mierne posolenej vode do ktorej môžeme pridať lyžicu olivového oleja. Na masle potom osmažíme prepasírovaný cesnak, pridáme rozmrazený špenát a trochu necháme smažiť. Na záver zmiešame so špagetami. Postrúhaný syr som dávame na špagety až na tanieri.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. november 2024 06:36