shutterstock
StoryEditor

Zabudnite na klasický trojobal. Takto si pripravíte vyprážaný syr na taliansky spôsob

17.01.2020, 10:30
Recepty a tipy
Vyprážaný syr je pre nás typickým pokrmom, ktorý nikdy nesklame. Veľkou výhodou je, že sa dá vypražiť takmer každý tvrdý syr, záleží len na vašej chuti. Avšak, skúste vyskúšať namiesto trojobalu niečo iné, netradičné.

Potrebujeme:

syr Gouda;

rajčinový pretlak;

2 vajcia;

trochu mlieka;

olej na vysmážanie,

štipku soli;

hladkú múku;

strúhanku.

Postup:

Zmiešajte vajcia, rajčinový pretlak, hladkú múku a soľ. Vytvorte hladké cestíčko.

Plátky syra namočte z oboch strán a potom obaľte v strúhanke.

Vysmážajte na rozpálenom oleji. Podávajte so zemiakmi a tatárskou omáčkou.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. november 2024 14:14