shutterstock
StoryEditor

Milujete exotické jedlo? Pripravte si pravú kórejskú polievku aj vo vašej kuchyni

30.10.2019, 09:30
Recepty a tipy
Kto by nemiloval ázijské jedlo? S naším receptom si ho zvládne pripraviť naozaj každý.

Potrebujeme:

1,6 l slepačieho vývaru, 60g pasta kimchi, 200g hovädzieho mäsa, 60g nakladaného topinamburu, 60g čínskej kapusty, 30g červenej cibule, 80g šampiňónov, 160g rezancov, 8g oleja z limetkových listov

Postup:

Hotový a ochutený slepačí vývar necháme prejsť varom, pridáme doň kimchi pastu nakrájanú na drobné kúsky a varíme. V oddelenom hrnci uvaríme rezance, scedíme ich a odložíme. Zvlášť na olivovom oleji ugrilujeme hovädzie mäso, portobelo, ktoré zalejeme hotovým slepačím vývarom.

Potom pridáme červenú cibuľku, blanšírovanú kapustu pak choi a nakladané topinambury. Tesne pred podávaním pridáme uvarené rezance a olej z limetkových listov.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. november 2024 19:32