shutterstock
StoryEditor

Klasická praženica? Zabudnite! Spravte si z jednoduchého receptu delikatesu

24.08.2019, 13:00
Recepty a tipy
Praženica sa dá urobiť aj inak. Vyskúšajte náš recept a garantujeme, že raňajková klasika získa nový rozmer a stane sa chutnou večerou.

Potrebujeme:

5 ks vajíčok

paradajka

červená paprika

cibuľa

čili paprička

soľ

maslo

tymián

Postup:

Na rozohriatom masle pomaly opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu,  paradajku, papriku a nadrobno nasekanú čili papriku. Pridáme rozšľahané vajcia a miešame, kým nestuhnú, približne 3-5 minút. Na záver ochutíme tymiánom.
 

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. november 2024 16:52