shutterstock
StoryEditor

Týmto receptom si získate srdce akéhokoľvek chlapa. Krkovička marinovaná v pive dokonalo zasýti

25.07.2019, 11:00
Recepty a tipy
Jednou z najobľúbenejších dobrôt na grile je jednoznačne krkovička. Po tom, čo vyskúšate náš recept, nebudete pochybovať prečo.

Príprava: 25 minút

Potrebujeme na 4 porcie:

600 g krkovičky – plátkov, 1 kus asi 150 g
0,3 l čierneho piva
8 strúčikov cesnaku
1 červenú cibuľu
2 PL horčicového prášku alebo dijonskej horčice
čierne mleté korenie
1 ČL čiernej rasce (Nigella sativa alias černuška siata)
mletú červenú papriku
soľ
2 PL olivového oleja
čerstvú vňať koriandra

Postup:
Zo všetkých ingrediencií vytvoríme marinádu a mäso marinujeme úplne ponorené asi 4 hodiny. Opekáme na perforovaných alumíniových táckach na grile asi 15 minút z každej strany.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. november 2024 09:29