Evita magazín
StoryEditor

Pripravte si Evitin avokádový šalát s nivou. Mňam!

03.08.2017, 15:00
Recepty a tipy
Milujeme letné grilovačky. A keď nás na tú svoju pozve Evita, jej legendárny avokádový šalát nesmie chýbať. My ho totiž zbožňujeme!

AVOKÁDOVÝ ŠALÁT S NIVOU

Príprava: 15 minút
Potrebujme na 4 porcie:
2 zrelé avokáda
1 syr niva
1 červenú cibuľu
trocha šťavy z pomaranča alebo limety
štipku soli a čierneho korenia
olivový olej
hrsť petržlenovej vňate

Postup:
Na malé kúsky nakrájam avokáda, nivu a na väčšie kúsky červenú cibuľu. Dáme do misy. Pokropíme olivovým olejom a šťavou z pomaranča alebo limety. Pridáme najemno nasekanú petržlenovú vňať, štipku soli a čierneho korenia. Podávame na opečenom toastovom chlebe. 

Evita:" Kuracie mäso v barbecue omáčke je klasika. Ale keď ho podávate s avokádovo-nivovou prílohou, každý hosť sa k vám rád vráti." :)

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. november 2024 10:22