Ikonická značka s krásnym posolstvomAvon
StoryEditor

Ikonická značka s krásnym posolstvom

29.09.2021, 00:00
PR Články
Kozmetická značka Avon vždy využívala silu žien a ich krásu na zmeny k lepšiemu, čím sa práve odlišuje od ostatých značiek. Tým, že neprestajne načúva ženám a hovorí o dôležitých témach nahlas sa snaží posilniť ich postavenie v spoločnosti a poskytnúť im tak slobodu i vlastnú identitu. Práve podobnými iniciatívami sa spoločnosti darí prispievať ku krajším zajtrajškom pre všetky z nás. Pretože aj navonok obyčajná žena so sebou nesie svoj neobyčajný príbeh. A keďže ženy sú pre kozmetického giganta najväčšou inšpiráciou, v ich spoločnosti oslavuje aj svoje tri dôležité míľniky.

Tento rok oslavuje Avon nie len svoje okrúhle 30. výročie fungovania na Slovensku i v ČR, ale aj svoje 135. výročie od založenia ikonickej značky. Na počesť týchto výročí prichádza s digitálnou galériou príbehov, ktorá nesie silné posolstvo. Je určená ženám, ktoré potrebujú a chcú byť vypočuté, či už ide o úspechy alebo neúspechy, radosti alebo ťažké obdobia – digitálna galéria My Story Matters je tu pre všetky z nás. Okrem toho, že galéria motivuje a spája ženy po celom svete, poukazuje aj na to, aké sú ženy neskutočne silné, odvážne a vášnivé zároveň. „Od roku 1886 sme robili krásu inak a prešli sme od jednej priekopníckej podnikateľky k piatim miliónom Avon Ladies a Avon Gentlemanov. Sme však len na začiatku a budeme pokračovať v podpore žien ďalších 135 rokov a viac. Pri vstupe do digitálneho veku sme odhodlaní šíriť a robiť dobro prostredníctvom našich ľudí, cieľov a produktov,“ hovorí Angela Cretu, generálna riaditeľka spoločnosti Avon. Ikonická značka s krásnym posolstvom Ikonická značka s krásnym posolstvom Avon

Avon sa neustále snaží napredovať a inovovať aj pri využívaní digitálnych nástrojov. Pri príležitosti 135. výročia prichádza spoločnosť aj s niekoľkými vylepšeniami pre aplikáciu Avon ON a zároveň spúšťa aj nový vernostný program. Z noviniek sa môžu tešiť predovšetkým Avon Ladies a Avon Gentlemani. Ikonická značka s krásnym posolstvom Ikonická značka s krásnym posolstvom Avon V rámci osláv dôležitých míľnikov predstavuje značka tiež niekoľko noviniek. Na svoje si prídete s novými vôňami pre ňu aj pre neho, Maxime & Maxima Icon, ktoré spájajú jemnosť i vášeň v jednom flakóniku. Pre všetky vekové kategórie, tóny aj tipy pleti je tu obnovujúce sérum ANEW Protinol Power. V neposlednom rade si zaručene vyberiete z noviniek z kolekcie dlhotrvácnej dekoratívnej kozmetiky Power Stay. Ikonická značka s krásnym posolstvom Ikonická značka s krásnym posolstvom Avon Oslavou nespočetne mnohých úspechov bola aj tlačová konferencia 21. septembra v stovežatej Prahe, kde sa stretli nielen ambasádori značky, ale i novinári a odborníci. Inšpiratívne ženy zastupovali aj známe osobnosti ako Dara Rolins, Adela Vinczeová, Hanka Kynychová, či Nina Schwarz – autorka a speváčka novej hymny Avon Síla v nás. Ikonická značka s krásnym posolstvom Ikonická značka s krásnym posolstvom Avon To, že Avon nie je len obyčajná kozmetická značka už vieme. Dlhodobo zvyšuje povedomie o rakovine prsníka i domácom násilí. V rámci svojich iniciatív Za zdravé prsia a Proti domácemu násiliu sa mu podarilo odovzdať neziskovým organizáciám sumu viac než 30 000 €. Pri príležitosti osláv tiež  podporil svoje CSR aktivity na Slovensku a v ČR sumou 270 000 €, ktoré poputujú na pomoc aktivitám, ktoré napĺňajú poslanie značky.

 Avon sa už 135 rokov snaží veci robiť inak. A ešte len začína! Viac o spoločnosti sa dozviete na www.avon.sk.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 14:23