Fitshaker.sk
StoryEditor

6 tipov, ako a kde si nájsť nových priateľov

02.09.2024, 00:00
PR Články

Pamätáš si tie bezstarostné dni, keď si si našla najlepšiu kamarátku len tým, že si sa s ňou podelila o hračky na pieskovisku? Alebo v škole na krúžkoch? Ach, tá sladká nostalgia… Po tridsiatke je to už trochu iný príbeh. Práca, rodina, povinnosti... a zrazu zistíš, že tvoje staré kamošky sú celkom zaneprázdnené a ty nemáš nikoho, kto by s tebou vybehol v piatok na vínko alebo na jogu.

Odborníci tvrdia, že je normálne, ak sa naše doterajšie priateľstvá začnú rozpadať okolo 25-tky. Začíname si vtedy zakladať rodiny, budujeme kariéry, staráme sa o deti, natierame desiate a času máme menej. Na budovaní priateľstiev v dospelosti je však niečo úžasné – teraz máš jedinečnú šancu nájsť si ľudí, ktorí sú na rovnakej vlne ako ty a s ktorými budeš mať toho spoločného viac, než kedykoľvek s kýmkoľvek predtým.

image
Fitshaker.sk

Kde ich hľadať?

Môže to znieť až príliš náročne, opak je však pravdou. Tú najzložitejšiu prácu sme urobili za teba – vybrali sme 5 konkrétnych miest, kde si nájsť svoju novú spriaznenú dušu:

1. Vyskúšaj nový šport

Túžila si sa vždy naučiť salsu alebo skúsiť lezenie na stene? Teraz je ten správny čas! Kurzy pre začiatočníkov sú skvelým miestom na spoznanie nových ľudí s podobnými záujmami. Ani by si neverila, koľko ľudí hľadá parťákov na šport.

Náš tip: Vedela si, že domáce online fitko fitshaker.sk spúšťa 40-dňovú výzvu Reštart po lete, v ktorej môžeš stretnúť kopec žien s podobnými záujmami? Absolútne ideálne pre všetkých zaneprázdnených introvertov.

2. Práca

Svojich najbližších kolegov určite dobre poznáš a možno ste aj priatelia. Ale čo tak kolegovia z iných tímov? Možno o poschodie vyššie sedí niekto, kto si hľadá dobrú kamarátku rovnako, ako ty. Skús sa na firemnej akcii porozprávať aj s novými ľuďmi.

3. Dobrovoľníctvo

Jedinečná aktivita, ktorá v sebe spája hlbokú pomoc iným a zároveň je to priestor pre vytvorenie nových priateľstiev. Možností máš neúrekom – pomoc prírode, zvieratkám, práca s deťmi či seniormi. Stačí si len vybrať.

image
Fitshaker.sk

4. Kurzy a workshopy

Kváskuješ? Rada maľuješ? A čo tá angličtina, ktorú si sa učila v škole? Rôznych kurzov, ktoré spájajú podobne zmýšľajúcich ľudí, je v dnešnej dobe neúrekom. Vyber si kurz kváskovania, večerné maľovanie pri víne, jazykovú školu či kurz keramiky.

5. Si hanblivá? Nevadí! Skús to online.

Chápeme, že nie každý naberie odvahu len tak sa prihovoriť cudziemu človeku. Našťastie existujú na Facebooku skupiny spájajúce ľudí s rovnakými záujmami.

Náš tip: fitshaker.sk sa darí budovať silnú komunitu žien na Facebooku v uzavretej skupine, v ktorej vznikajú úžasné a nové priateľstvá. Baby spája láska k športu, starostlivosti o seba, tipy na varenie a množstvo rád. Hľadajú tu svoje parťáčky na nové dobrodružstvá. Pridaj sa k nim aj ty.

6. Skupinové športy

Pre niekoho ideálny priestor na nadviazanie kamarátstva a relax, pre niekoho môžu byť však finančne aj časovo náročné. Ak sa ti pozdáva myšlienka kolektívneho športu, ale ideálne by bolo, ak by sa dal cvičiť doma, máme pre teba skvelý tip.

Zrovna teraz, od 2. septembra, prebieha 40-dňová výzva Reštart po lete, na doma. Vyskladaná je z najlepších videí, ktoré obľubujú ženy, ako ty. Takže je viac ako pravdepodobné, že si v tejto výzvovej komunite nájdeš nové parťáčky, ako na šport, tak aj na kávičku.

Ako čerešničku k výzve získaš aj novučičký jedálniček od výživovej poradkyne úplne zadarmo a kopec bonusov, ako nákupný zoznam, e-booky a zľavu do e-shopu. Prihlás sa teraz na restartpolete.sk, pridaj sa do komunity, buduj nové vzťahy a zdravé telo.

image
Fitshaker.sk
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 04:48