Pigmentové škvrny na rukách sa tvoria skoro, lebo túto časť zanedbávame a nechránime.dreamstime
StoryEditor

Pigmentové škvrny po lete? Nepekné sú aj na rukách, ale dá sa s nimi bojovať

22.08.2024, 22:00
PR Články

Chcete, aby vaše ruky boli na dotyk jemné a hebké? Potom ich musíte pravidelne hydratovať. Vinou toho, že ich minimálne desaťkrát denne máčame vo vode a používame mydlá a umývacie prípravky, sa pokožka na rukách vysúša veľmi rýchlo. Krém na ruky proti pigmentovým škvrnám sa postará nielen o hydratáciu a výživu, ale aj o redukciu pigmentových škvŕn a ich zosvetlenie. A to vďaka účinnej patentovanej látke Luminous 630. Aby pigmentové škvrny vplyvom slnečného žiarenia navyše netmavli, sa postará OF 15.

Vaši spojenci pre boj proti pigmentovým škvrnám

Naša koža automaticky produkuje pigment melanín, vďaka ktorému má prirodzenú farbu. Existujú však faktory, ktoré spôsobujú, že sa melanín v pleti vytvára nerovnomerne, a dochádza tak ku vzniku nevzhľadných tmavých škvŕn. Najčastejším dôvodom býva pôsobenie slnečných lúčov a UV žiarenia na pleť, ale objavujú sa i pod vplyvom pribúdajúceho veku, genetických predispozícií, a tiež v dôsledku hormonálnej nerovnováhy v tehotenstve alebo počas menopauzy. Môže ich vyvolať i podráždenie pleti či zápal kože, napríklad po prekonanom akné.

I keď si to nechceme pripustiť a podľa vonkajších teplôt to tak ešte nevyzerá, pestré, preslnené a zážitkami nabité leto je, bohužiaľ, už za nami. S ním postupne mizne i efekt slnkom pobozkaných vlasov a zlatisté opálenie našej pleti. Okrem krásnych spomienok na horúce dni nám ale slniečko často zanecháva i nežiaduce darčeky v podobe pigmentových škvŕn. Tie sa najčastejšie objavujú na tvári, opticky nám pridávajú roky navyše a môžu tak negatívne ovplyvniť náš vzhľad a sebavedomie. Našťastie, existujú účinné spôsoby, ako sa ich zbaviť a opäť zažiariť.

Nivea prichádza s efektívnym produktom na redukciu tmavých škvŕn. Je to super účinné Sérum proti pigmentovým škvrnám Luminous630.  Spolu s denným krémom bolo v roku 2020 uvedené ako prvý priekopník tohto revolučného radu. Stále sa môže pochváliť úžasne ľahkou, rýchlo sa vstrebávajúcou textúrou a najvyššou koncentráciou látky Luminous630. Teraz je ale vybavené vylepšeným zložením s dvojnásobným množstvom kyseliny hyalurónovej pre naozaj vypnutú a hĺbkovo hydratovanú pleť.                 

Pri pravidelnom používaní sa vám odmení viditeľným zosvetlením tmavých škvŕn už za 14 dní, a zredukovať ich intenzitu na polovicu dokáže už za 8 týždňov!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. september 2024 20:06