Fanta
StoryEditor

Uhaste smäd v lete novinkou Fanta Orange Zero Cukru

08.07.2024, 00:00
PR Články

Perfektné osvieženie, výrazná pomarančová chuť a žiadny cukor. Žeby ideálny letný nápoj? S touto novinkou prichádza spoločnosť Coca-Cola a jej obľúbená stálica medzi limonádami, Fanta, ktorá je teraz na slovenskom trhu dostupná vo variante Fanta Orange Zero Cukru, teda s nulovým obsahom cukru.

K letu neodmysliteľne patrí sviežosť citrusov. Väčšina z nás sa v tomto období obklopuje ľahkými vôňami s citrusovými tónmi a radi si doprajeme osviežujúce drinky s citrusovým nádychom. Skvelé riešenie teraz prináša Fanta, ktorá predstavuje novinku Fanta Orange Zero Cukru. V horúcich letných dňoch vás osvieži plná pomarančová chuť bez cukru.

Viac pomarančov, viac zábavy!

Šťavnatú pomarančovú chuť limonády Fanta Orange pozná asi každý. Fanta je jednou z najobľúbenejších ovocných limonád na svete už viac ako 80 rokov! Novinka Fanta Orange Zero Cukru je prvým stálym variantom tejto limonády bez obsahu cukru na slovenskom trhu. Novinka poteší svojich priaznivcov nielen svojou vôňou, ale aj príjemnou perlivosťou a jasnou oranžovou farbou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:29