Robel
StoryEditor

Ako nosiť dámske espadrilky? Zažiarte túto sezónu aj vy!

06.06.2024, 00:00
PR Články

Pohodlné, vzdušné a univerzálne – espadrilky v sebe spájajú všetko, čo od letnej obuvi očakávate. K čomu si ich však obuť, aby outfit dotvorili do dokonalosti?

Ako nosiť dámske espadrilky? Zažiarte túto sezónu aj vy!

 

Pohodlné, vzdušné a univerzálne – espadrilky v sebe spájajú všetko, čo od letnej obuvi očakávate. K čomu si ich však obuť, aby outfit dotvorili do dokonalosti?

Ideálna obuv na každé leto

 

Dámske espadrilky majú bohatú históriu, ktorá začína už v 13. storočí. Vtedy slúžili ako pohodlná a lacná obuv roľníkov a robotníckej vrstvy. Neskôr ich preslávil francúzsky módny návrhár Yves Saint Laurent, ktorý svetu predstavil klinový model týchto topánok. Ten zožal obrovský úspech a espadrilky ako také sa stali stálicami v módnych trendoch. Ich kúpou tak získate nadčasový pár, ktorý si získa vaše srdce a budete ho s radosťou nosiť niekoľko rokov.

To však nie je ani zďaleka všetko. Espadrilky sú obľúbené najmä pre svoj ľahký a vzdušný strih, v ktorom sa vám nebude potiť noha. Sú preto ideálnou voľbou do horúceho letného počasia. Navyše sa ľahko obúvajú a nezaberú veľa miesta. Zmestia sa tak do každého kufra. A spomenuli sme už ich pohodlie? Pokojne sa v nich môžete vybrať na dlhú prechádzku alebo pretancovať noc bez toho, aby boli vaše nohy unavené.

K čomu si obuť espadrilky?

 

Páčia sa vám výhody, ktoré tieto topánky ponúkajú, no neviete k čomu si ich obuť? Odpoveď je jednoduchá – sú univerzálnou letnou obuvou, ktorá sa hodí takmer ku všetkému. Hravo doplnia ležérny mestský outfit aj veselé letné šaty. Svoje miesto majú tiež v športovom štýle a nestratia sa ani medzi elegantnými casual kombináciami.

image
Robel

Ľahký outfit na každý deň

 

Rifľové kraťase, voľný top a espadrilky vytvoria dokonalý outfit na každodenné nosenie počas celého leta. Toto jednoduché spojenie je ako stvorené na výlet s priateľkami do mesta, dovolenky či cestu na pláž. Chcete ho pozdvihnúť na ešte vyššiu úroveň? Top vymeňte za blúzku, ktorá odhalí vaše ramená a prirodzene zvýrazní vaše prednosti.

Pohodlie bez straty štýlu

 

Espadrilky pekne doplnia aj sukne a šaty. Najviac sa hodia ku kratším modelom siahajúcim nad a po kolená a k áčkovým strihom. Zvoľte, napríklad, béžové alebo zlaté topánky, pastelovú ružovú sukňu a biele tričko. K bielym espadrilkám budú pasovať voľné šaty s veselým letným vzorom. Dokonalá kombinácia, keď sa chystáte na rande alebo prechádzku do mesta.

Elegancia v každom kroku

 

Hľadáte model, ktorý podčiarkne elegantný letný outfit? Skúste espadrilky na klinovom podpätku. Ten je oveľa pohodlnejší ako klasický podpätok a lichotí najmä ženám so štíhlymi proporciami. Stačí spojiť voľnú bielu košeľu, rifľové kraťase s bielou čipkou a topánky na klinovom podpätku – túto kombináciu si zamilujete. Ako doplnok zvoľte, napríklad, slamený klobúk a strieborné hodinky. Chceli by ste nechať ešte viac vyniknúť vašu prirodzenú krásu? Siahnite po voľných letných šatách, pri ktorých krásne zažiaria zlaté espadrilky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:24