Tamaris
StoryEditor

Tamaris obuv pre každú ženu na každú príležitosť

07.03.2024, 00:00
PR Články

Kvalita, emócia, nadčasový dizajn a rozumná cena – to sú hodnoty, ktoré v sebe spája Tamaris obuv.

Každý pár je výnimočným kúskom, ktorý vyzdvihne vašu osobnosť a stane sa neoddeliteľnou súčasťou vášho šatníka.

Krátko o histórii

Značka Tamaris bola založená v roku 1967, rovnako ako úspešná spoločnosť Wortmann Group, ktorej súčasťou je už od svojho vzniku. Okrem nej zastrešuje Wortmann Schuh-Holding KG aj ďalšie známe značky, konkrétne s.Oliver, Marco Tozzi, Caprice a Jana.

Pre Tamaris bol veľmi dôležitý najmä rok 2005, kedy bola v Berlíne otvorená prvá predajňa zameraná čisto na jej produkty. Mimoriadne úspešný bol tiež rok 2011. V štúdií najlepších značiek sa umiestnila na treťom mieste v kategórií „najlepšie rastúce značky“, hneď za Apple a LG. Dnes je Tamaris najznámejším predajcom obuvi v Európe a prináša kvalitné produkty mnohým spokojným zákazníčkam.

image
Tamaris

3 dôvody prečo zvoliť Tamaris obuv

Nadčasové topánky za rozumnú cenu

Tamaris obuv dokonalo vystihuje motto značky – topánky, ktoré spájajú kvalitu, dizajn a emócie v jednom produkte za prijateľnú cenu. V jej kolekciách nájdete trendové a štýlové topánky, ktoré vás budú sprevádzať každodennými povinnosťami, výnimočnými udalosťami aj pokojnými lesnými prechádzkami.

Sociálna a environmentálna zodpovednosť

Spoločnosti Wortmann záleží na ľuďoch a uvedomuje si svoju zodpovednosť voči životnému prostrediu. Preto sa snaží neustále vyvíjať inovácie, ktoré budú viesť k šetrnejšej výrobe. Pritom nezabúda ani na ochranu a férové ohodnotenie svojich zamestnancov po celom svete.

Dokonalý look na každú príležitosť

Nezáleží na tom, či vonku mrzne alebo páli slnko, Tamaris obuv je pripravená na každú výzvu. Zimné outfity dokonale dotvoria teplé vysoké čižmy a nechýba ani štýlová zateplená členková obuv. V ponuke na Robel.sk určite nájdete ten pravý pár k nohaviciam, sukni i šatám.

image
Tamaris

V tie najmrazivejšie dni sa o komfort a teplo vašich nôh postarajú štýlové dámske snehule. Že si ich nebudete mať k čomu obuť? Kožušinové snehule skvele doplnia obtiahnuté rifle, oversize rolák a krátku zimnú bundu. Rovnako dobre vyniknú aj v kombinácii s teplými zimnými šatami alebo sukňou.

Chystáte sa na dôležitú spoločenskú udalosť? Tamaris obuv myslí aj na to! Spoločenské šaty doplnia lakované alebo kožené lodičky, v ktorých sa budete cítiť ako kráľovná. O niečo menej formálnejšie, no rovnako elegantné, mokasíny a poltopánky vás budú sprevádzať počas každodennej cesty do práce. Nestratia sa ani v úlohe topánok vo výnimočný večer, ktorý sa chystáte stráviť s priateľom v divadle.

image
Tamaris

Pre vyznávačky komfortu, ktoré ocenia praktické topánky so širokým využitím, nesmú chýbať ani tenisky. Tie predstavujú spojenie pohodlia a elegancie, čo z nich robí dokonalého spoločníka na každý deň.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 21:56