vlastné/Liftor.sk
StoryEditor

Pohodlné stoličky do vašej kancelárie? Vsaďte na ergonomický dizajn

24.01.2024, 00:00
PR Články

Ergonomické stoličky - sú pohodlné a disponujú mnohými zdravotnými výhodami. Vsaďte na tento typ sedenia, ktorý je špeciálne navrhnutý tak, aby eliminoval bolestivé stavy, napríklad chrbtice.

Ich hlavnou úlohou je minimalizovať negatívne účinky dlhodobého sedenia. Všetko je to postavené na nastaviteľných parametroch, kde musíme spomenúť výšku opierky ramien a hlavy, sedadla či operadla. Takto bude vyhovovať individuálnym potrebám každého. Ide o skvelú voľbu hlavne pre pracujúcich ľudí v kanceláriách, kde dokážu zvýšiť efektivitu práce zamestnancov.

Aké výhody zdravotných stoličiek na vás čakajú?

Aby boli pohodlné stoličky do vašej kancelárie aj naozaj kvalitné, treba si pri ich kúpe dať pozor na viacero vecí. Základom je to, aby poskytovali tzv. aktívne sedenie. To prispieva k lepšiemu zdraviu, teda hlavne odľahčeniu chrbtice. Dlhé sedenie na stoličkách znamená, že vášmu telu zvyčajne nedoprajete dostatok pohybu. Nie každý si v práci dopraje dostatok času na jeho precvičenie a natiahnutie. Ergonomické stoličky vďaka tomu zvýšia schopnosť sústrediť sa, v neposlednom rade prispievajú k zníženiu výskytu nepríjemných civilizačných chorôb.

Rozmanité možnosti nastavenia

Ako sme už spomenuli, dôležité sú viaceré možnosti nastavenia. Zdravšie sedenie dosiahnete napríklad naklápacím operadlom, ktoré sa postará o zmenu polohy panvy a chrbta či uhla sedenia. Vzpriamené držanie panvy bude zaručené anatomicky tvarovaným sedadlom. Efektívnejšie prekrvenie tela a odľahčenie zadnej časti kolien zase prinesie nastaviteľné chrbtové operadlo. Dbajte na to, aby bolo operadlo stoličky až po lopatky, inak telo dostatočne nepodoprie.

Dôležitá je aj podpora bedrového kĺba a chrbtice anatomicky tvarovanou chrbtovou opierkou. Uľavte vašej chrbtici nastaviteľnou výškou sedadla, ramenám a krku zase opierkou hlavy.

Výhodou je aj dynamické naklápanie operadla a sedadla, priedušné čalúnenie či využitie sieťovaných materiálov pri výrobe. To oceníte najmä počas horúcich letných mesiacov. Na záver môžeme spomenúť aj kolieska, ktoré dodávajú stoličkám funkciu otáčania, čím sa stanú flexibilné vo všetkých smeroch.

Ergonomické stoličky od Liftor pomáhajú aj dobre vyzerajú

Pri ich nákupe vsaďte na skutočnú kvalitu, za čo sa vám vaše telo určite poďakuje. Ergonomické kancelárske stoličky od Liftor.sk si môžete zakúpiť vyrobené aj z pravej kože, či už v oranžovej alebo čiernej farbe.

Veľmi populárne sú balančné stoličky Liftor Balance vďaka svojmu maximálnemu aktívnemu sedeniu. To sa postará o vyrovnanie chrbta a aktiváciu stredu tela.

A čo tak balančné stoličky, s ktorými bude vaše telo vhodne vzpriamené a oddýchnu si aj ramená? Ak trávite v kancelárii naozaj dlhé hodiny, využite kancelársku stoličku Liftor Tasty s ergonomickou bedrovou opierkou, maximálne pohodlným sedadlom a skvelou priedušnou opierkou chrbta. Poteší aj hojdací mechanizmus a prekvapí cenová dostupnosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:36