Xiaomi
StoryEditor

Vianočné darčeky plné inovácií. A ani nezaťažia peňaženku

12.12.2023, 00:00
PR Články

Toto je top 5 tipov na praktické novinky, ktoré pod stromčekom potešia a môžu obdarovanému aj zjednodušiť život a ušetriť čas

Vybrať ten správny dar môže byť občas až takmer stresujúce. Hlavne ak sa značíte obdarovaného naozaj potešiť a nechcete sa ho priamo pýtať, aby ste nepokazili prekvapenie. V takom prípade sa dá ísť tradičnou cestou ponožiek a knihy. Alebo skúsite inovatívne zariadenia, ktoré sa hodia prakticky každému. Lebo spríjemnia varenie alebo zábavu, prípadne ešte dokážu ušetriť čas. Vybrali sme 5 zaujímavých tipov z ponuky Xiaomi, ktoré sú v tomto predvianočnom období dokonca za znížené ceny.

Xiaomi Robot Vacuum S10+ môže byť ideálny darček pre niekoho, kto chce mať doma čisto a nemá čas každý deň vysávať. Xiaomi Robot Vacuum S10+ je schopný automaticky vysávať a umývať podlahu, pričom sa prispôsobuje rôznym typom povrchov. Vysávač má inteligentný navigačný systém, ktorý vytvára mapu vášho domova a plánuje optimálnu trasu čistenia. Mokré umývanie robí inak, než ostatní – otočnými mopovacími podložkami s prítlakom. Vyčistí tak aj zaschnuté škvrny. Vysávač má výkon 3000 Pa a výdrž batérie 5200 mAh, dá sa ovládať pomocou mobilnej aplikácie alebo hlasového asistenta. V rámci vianočnej akcie si môžete tento vysávač kúpiť za zvýhodnenú cenu 319 eur, namiesto pôvodných 369 eur.

image
Xiaomi

Nevšedný darček pre toho, kto má rád pohyb a zábavu je Xiaomi Electric Scooter 4 Lite. Elektrická kolobežka je schopná dosiahnuť maximálnu rýchlosť 25 km/h, pričom má dojazd 20 km. Kolobežka má 8,5-palcové pneumatiky, ktoré zaručujú plynulú a bezpečnú jazdu. Nechýbajú, samozrejme, predné a zadné svetlá, kotúčové brzdy a displej, ktorý ukazuje rýchlosť, batériu a režim jazdy. Vďaka hmotnosti 15,6 kg a systému sklopenia sa ľahko prenáša a nechýba podpora mobilnej aplikácie. Teraz túto kolobežku kúpite za 354,90 eur, namiesto pôvodných 416,90 eur.

image
Xiaomi

Ak hľadáte darček pre niekoho, kto chce mať pokojnú myseľ, môžete mu darovať Xiaomi Smart Camera C400. Táto kamera je schopná snímať obraz v HD kvalite, pričom má široký uhol záberu 170 stupňov. Kamera podporuje nočné videnie, detekciu pohybu a zvuku, a dvojsmernú komunikáciu. Kamera má tiež slot na microSD kartu, ktorá umožňuje ukladať záznamy lokálne, ale na výber je aj bezplatné cloudové úložisko. Počas vianočnej akcie si môžete túto kameru kúpiť za zvýhodnenú cenu 45,90 eur, zlacnenú z pôvodných 61,90 eur.

image
Xiaomi

Len nedávno predstavený Xiaomi Smart Band 8 pokračuje v tradícii a znova prináša kopec funkcií v minimalistickom, ale teraz ešte elegantnejšom tele. Veľkou zmenou je prepožičanie si niektorých vlastností od klasických hodiniek. napríklad prechod k hliníkovému telu, čo sa prejavilo na jeho vyššej odolnosti. Druhou podobnosťou podpora jednoduchej výmeny remienkov. Na výber je veľa dizajnov, farebných kombinácií aj rôznych materiálov. Od športových silikónových cez elegantné až po dizajnové kovové. Počas predvianočného obdobia môžete získať balíček Xiaomi Smart Band 8 s náhradným remienkom za zvýhodnenú cenu od 50 do 70 eur. Okrem toho sa Xiaomi Smart Band 8 dá nosiť aj na krku vo forme akéhosi digitálneho medailónu. Samozrejmosťou je odolnosť 5ATM, respektíve 50 m, takže to je vhodný náramok aj pre náruživých plavcov. je osadený viacerými senzormi, ktoré sa starajú o monitorovanie plejády údajov. Od počtu prejdených krokov, spálených kalórii a tepu srdca cez úroveň okysličenie krvi, stresu až po ženský cyklus či kvalitu spánku.

image
Xiaomi

Aj Xiaomi UniBlade zastrihávač môže byť praktický darček, ktorý sa hodí každému mužovi. Špeciálna flexibilná hlavica s dvojsmernou čepeľou je stavaná na hladké holenie alebo zastrihávanie strniska. Na výber je možnosť nastaviť si výšku od 0,4 mm až po 8 mm. O jemnosť a bezproblémovosť zastrihávania sa stará celoplošná krycia fólia a príjemný bonusom je, že bezdrôtová nabíjačka funguje súčasne ako magnetický držiak na stene kúpeľne. Zastrihávač podporuje certifikát odolnosti IPX7, takže umytiu pod tečúcou vodou sa nebráni. Výhodou zaobstarania si tohto zastrihávača za 35,90 eur je, že k nemu teraz dostanete bezplatne náhradné hlavice zdarma.

image
Xiaomi

Kompletný výber zľavnených produktov nájdete na mi-store.sk. Akciové ceny platia do 31.12.2023, respektíve do vypredania zásob. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:04