Getty Images/iStockphoto
StoryEditor

Rozžiarujúca rutina pre bezchybnú pleť

23.11.2023, 00:00
PR Články

Vedeli ste, že až 80 % starnutia pleti je spôsobené slnkom? Napriek tomu, že slnko nám dodáva pozitívnu energiu a zásobuje vitamínom D, netreba to s ním preháňať. Totižto okrem už spomínaného starnutia pleti, je jednou z príčin výskytu pigmentových škvŕn, ktoré trápia mnoho žien, ale aj mužov. Okrem slnka za ich výskyt môžu aj hormonálne poruchy, tehotenstvo, akné alebo starnutie, ktoré vedú k problémom na pokožke a sú často spojené s nadmerne aktívnymi melanocytmi a hyperprodukciou melanínu.

Pokročilý výskum Sothys spojil to najlepšie z vedy a prírody a ponúka vysoko efektívne riešenie pre zosvetlenie a zjednotenie každej pleti, nech je akéhokoľvek veku. Je to najmä vďaka exkluzívnej patentovanej účinnej látke, ktorá je srdcom vedeckého riešenia problematiky hyperpigmentácie. Tá zázračná účinná látka je organický extrakt z bielej žihľavy získaný z pokročilého výskumu Sothys. Extrakt z bielej žihľavy sa získava pomocou použitia certifikovaného procesu zelenej chémie, pestuje a zbiera sa v Auriac v Corrèze (časť Francúzska), neďaleko Jardins SothysTM. Biela žihľava je známa tým, že je bohatá na fenolové zlúčeniny, najmä flavonoidy. Sothys prichádza s poznatkom, že tento extrakt môže znížiť expresiu troch kľúčových génov, ktoré sa podieľajú na tvorbe 90 % pigmentových škvŕn.

image
Getty Images/iStockphoto

Všetci snívame o rozjasnenej, zjednotenej pleti bez nedokonalostí. Ale všetci máme svoje vlastné jedinečné požiadavky a konkrétne očakávania. Niekto túži po zachovaní svojej mladosti a chráni pleť  pred známkami starnutia. Ďalších trápia pigmentové škvrny po tehotenstve, slnení, akné alebo starnúca pleť. A niekto hľadá rozjasnenie pleti a jej zdravý zjednotený vzhľad.

Nová produktová línia, ktorá pozostáva z profesionálneho ošetrenia a 6 produktov na domáce použitie, je ideálnou voľbou pre riešenie všetkých týchto obáv. Profesionálne ošetrenie v salóne je zacielené prioritne na pigmentové škvrny a rozžiarenie. Ide o 6-krokové ošetrenie, ktoré poskytuje trojité riešenie: pigmentové škvrny, hydratáciu a zjednotenú pleť. Pre ideálny a dlhodobý výsledok odporúčame absolvovať 3 – 6 profesionálnych ošetrení v kozmetických salónoch Sothys.

image
Getty Images/iStockphoto

Na domácu starostlivosť sú určené vysoko účinné produkty, s ktorými želaný efekt ešte viac podporíte. Zjednocujúci čistiaci krém pre rozžiarenie od prvého kroku vášho domáceho rituálu pre čistú a hydratovanú pleť. Rozjasňujúca esencia s trojitým účinkom sa stane nevyhnutnou súčasťou vašej dennej rutiny, pretože dokonale ošetruje pigmentové škvrny, zmierňuje ich vzhľad, hydratuje a obnovuje žiarivosť pleti. Nasleduje Zosvetľujúce sérum na pigmentové škvrny, ktoré je zárukou účinnosti vďaka jedinečnej kombinácii 9 aktívnych zložiek získaných z vedy a prírody. Rozžiarujúci omladzujúci krém s efektom druhej kože poskytuje dvojitú odpoveď na tmavé škvrny a mladosť. Raz do týždňa odporúčame aplikovať Zjednocujúcu rozžiarujúcu masku s jemnosťou koalínovej emulzie pre chvíle relaxácie a účinnosť vitamínu C pre žiarivú pleť. Posledným krokom vo vašom rozjasňujúcom rituáli krásy je Ochranný omladzujúci krém s SPF50, ktorý bol navrhnutý tak, aby vašej pleti poskytol dvojitý účinok: ošetrenie a ochranu pred fotostarnutím.

A už len malá rada na záver! Ochranný omladzujúci krém s SPF50 by mal byť váš každodenný spojenec, nech ste kdekoľvek. www.sothys.sk

image
Getty Images/iStockphoto
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 17:43