Xiaomi
StoryEditor

Neviete, čo okrem ponožiek pod vianočný stromček? Xiaomi má super tipy na darčeky za skvelé ceny

08.11.2023, 00:00
PR Články

Vybrali sme niekoľko zaujímavých zlacnených vychytávok nielen pre technologických nadšencov.

Na nákup vianočných darčekov nastal ideálny čas. V prvom rade sa zbavíte stresu z hľadania a kupovania na poslednú chvíľu. A v tom druhom rade môžete aj ušetriť, pretože v práve prebiehajúcej akcii Black Friday nájdete desiatky inovatívnych produktov aj s viac ako 50 % zľavami. Ako príklad môže slúžiť tento krátky výber niektorých z nich.

Xiaomi Robot Vacuum X10 EU – 359 eur (bežne 499 eur)

Až pri robotických vysávačoch s vyprázdňovacou stanicou zistíte aký praktický pomocník to vie byť. Odpadá totiž starosť neustále vyprázdňovať zásobník na nečistoty po približne každom druhom či treťom vysávaní. Model X10 to zvláda aj sám a dobíjacia stanica funguje zároveň ako veľký zásobník s papierovým vrecúškom. Po každom vysávaní sa do neho presunú nečistoty a stačí ho vyhodiť len raz za niekoľko týždňov (podľa úrovne znečistenia). Okrem toho je tento robotický vysávač vybavený vylepšenou navigáciou pre efektívnejšie vysávanie a vyhýbanie sa prekážkam, silným motorom a ovládaním aj pomocou mobilnej aplikácie či dokonca hlasovými asistentkami Alexa alebo Google Assistant.

image
Xiaomi

Mi Electric Toothbrush T700 – 69 eur (bežne 95,90 eur)

Starostlivosť o zuby môže byť omnoho efektívnejšia a možno aj zábavnejšia s elektrickou zubnou kefkou, ktorú teraz zoženiete za bezkonkurenčnú cenu. Model T700 robí presne to, čo by ste od modernej elektrickej kefky čakali. Sonický motor vibruje až takmer 40 000-krát za minútu a vďaka extra jemným štetinkám hlavice sa kefka dostane aj do horšie prístupných častí a bez dráždenia ďasna vyčistí zubný kameň aj škvrny. Intenzita motora sa ovláda na kefke a zobrazuje na displeji, alebo aj na obrazovke mobilu – kefka sa vie bezdrôtovo spojiť s mobilnou aplikáciou, kde vidíte kedy a ako ste si zuby čistili a tým si vytvorili zdravý zvyk. Plne vodeodolná kefka s výdržou 24 hodín sa bezdrôtovo dobíja v elegantnom stojane.

image
Xiaomi

Xiaomi Buds 4 Pro – 159 eur (bežne 219 eur)

Elegantné štupľové slúchadlá, ktorá sú dostupné aj v zlatej farbe a podobajú sa na šperk sú ideálny darček pre každého, kto chce mať pri práci alebo cestovaní pokoj. Buds 4 Pro od Xiaomi totiž podporujú pokročilé aktívne tlmenie okolitého hluku. Po ich zapnutí sa budete cítiť izolovaný od klepania vlaku, hučania lietadla alebo bzučania plnej kancelárie a ponoríte sa do hudby vo vysokom rozlíšení. Ale praktické to je aj pri video hovoroch alebo sledovaní videa a hrania hier. V balení je aj dobíjateľné puzdro, ktoré predĺži výdrž slúchadiel z 9 na 38 hodín. Ľahké, pohodlné a elegantné Buds 4 Pro sú aj odolné voči vode a prachu, takže sa hodia aj do fitnes centra.

image
Xiaomi

Xiaomi 13 Lite – 399 eur (bežne 499 eur)

Tohtoročný zástupca tých najvybavenejších smartfónov od Xiaomi je vo verzii Lite stále veľmi slušne vybavený a s rovnakým ikonickým dizajnom, ale už za omnoho dostupnejšiu cenu, než jeho súrodenci. Dostupný v čiernej, ale aj sviežej svetlomodrej a ružovej farbe sú s hrúbkou 7,2 mm a hmotnosťou 171 gramov nevšedne kompaktné. Pritom sú vybavené rozmerným 6,55-palcovým Amoled displejom s presnými farbami a skvelým kontrastom. Okrem primárneho 50 Mpix zadného fotoaparátu s ostrením na oko a ultraširokoúhleho fotoaparátu sa tento smartfón sústreďuje aj na selfie. Predná kamera má rozlíšenie 32 Mpix a dokonca tú nájdete aj osvetlenie pre perfektné selfie aj pri horšom osvetlení. Nechýba batéria s výdržou na celý aktívny deň, navyše s podporou extra rýchleho nabíjania.

image
Xiaomi

Redmi Note 12S – 219 eur (bežne 319 eur)

Takto vybavený smartfón nájsť s cenovkou pod tri stovky je ozaj nevšedné. Už aj za plnú cenu to bol atraktívny mobil so všetkým, čo dnešný človek potrebuje. V tejto akcii sa stáva ešte neodolateľnejší. Pretože v balení okrem rýchlej nabíjačky a silikónového krytu nájdete aj mobil s úžasným 6,43-palcovým Amoled displejom s vysokým jasom pre pohodlné sledovanie videí či sociálnych sieti aj na priamo slnku. K tomu praktická nadštandardne veľká batéria s výdržou aj dva dni a čerešničkou na torte je až 108 Mpix hlavný fotoaparát pre detailné a živé zábery.

image
Xiaomi

Ďalšie zariadenia Xiaomi, ktoré sú v Black Friday zľave nájdete na mi-store.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 21:07