Vichy
StoryEditor

Pokiaľ ide o účinné riešenie pigmentových škvŕn, stavte na komplexné riešenie. Červená rada Liftactiv B3 od Vichy dokáže oveľa viac než len eliminovať nechcené škvrny na pleti

02.10.2023, 00:00
PR Články

Hyperpigmentácia predstavuje stále častejší problém, či už v súvislosti so starnutím alebo akné, ktoré sa rozhodne netýka len jednej vekovej skupiny. Aby si pokožka zachovala alebo znovu získala zjednotený tón, je potrebné mať ucelenú stratégiu, ktorá eliminuje existujúci nadmerný pigment a zároveň zabraňuje vzniku ďalších tmavých miest. Vichy, značka č. 1 v oblasti starostlivosti proti starnutiu pleti odporúčaná slovenskými dermatológmi*, ponúka inovatívnu dvojicu prípravkov – sérum a denný krém Liftactiv B3. Oba produkty cielene pôsobia na rôzne vrstvy kože tak, aby ponúkali skutočne viditeľné výsledky v boji proti hyperpigmentácii.

Sérum Liftactiv B3 na korekciu pigmentových škvŕn vďaka svojmu peelingovému efektu zabraňuje tvorbe pigmentových škvŕn v spodnej vrstve pokožky a zároveň napomáha ich odstráneniu na povrchu. Svojím zložením je nielen efektívna v boji proti pigmentovým škvrnám, ale celkovo pokožku rozjasňuje, dodáva jej žiarivý jas, a navyše eliminuje drobné linky a vrásky.

A pretože prevencia je (nielen) v boji s hyperpigmentáciou úplne kľúčová, k séru patrí denný krém Liftactiv B3 s vysokou UV ochranou SPF 50. Jeho každodenné používanie hrá v zdraví a vzhľade pokožky úplne kľúčovú úlohu, a to sa týka aj vzniku nechcených tmavých miest. a vrások. Krém má veľmi ľahkú a príjemnú textúru, takže dodržiavanie kľúčového pravidla v starostlivosti o pleť pre vás rozhodne nebude problém. Nová generácia UV filtrov spolu s hi-tech zložením sa príjemne aplikuje aj nosí, pretože zanecháva pleť hydratovanú a spoľahlivo chránenú pred nepriateľom číslo jedna.

* Štúdia vykonaná spoločnosťou IQVIA v období december 2022, Slovenská republika, 60 dermatológov odpovedalo na otázku: Ktorú dermokozmetickú značku odporúčate alebo predpisujete v nasledujúcich indikáciách najčastejšie: Problémy starnúcej pleti/pokožky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 09:22