Tommy Hilfiger
StoryEditor

Štýlová a elegantná...S vysokým dôrazom na prepracovanie detailov a kvalitu materiálov. To je pre nás dámska obuv Tommy Hilfiger

21.07.2023, 00:00
PR Články

Bezpochyby tu hovoríme o jednej z najznámejších svetových značiek. Povedali by sme, že asi najznámejšie sú biele športové tenisky s malým, červeno bielym logom, olemovaným tmavomodrou farbou, umiestnené v zadnej časti alebo na boku topánky, ktoré každá z nás určite pozná. No portfólio pre dámsku obuv Tommy Hilfiger je oveľa širšie a na svoje si prídu všetky ženy. Nezáleží na tom, či hľadáte letné šľapky na dovolenku, na vychádzku alebo chcete Vaším nohám dopriať komfort počas zimných období.

Každopádne značka je stelesnením elegancie a praktického prevedenia topánky v jednom. Bežné sú farby ako modrá, béžová či biela, ktoré dámskej obuvi Tommy Hilfiger dodajú ten správne elegantný look. Ak ste však milovníčkou veselých letných farieb, nemusíte mať vôbec strach. Dnes už sú na pultoch ľahko dostupné a vybrať si môžete nielen z pestrej farebnej palety ale aj zo širokého materiálového prevedenia, či zaujímavých dizajnov. Pri tejto značke skrátka platí: Dámska obuv Tommy Hilfiger = zaručená spokojnosť a maximálne precízne

image
Tommy Hilfiger

Vedeli ste že?

Už ako mladý sa rád venoval móde. Vtedy veľmi moderné,,zvonové“ džínsy upravoval podľa seba na elegantnejšie modely a potom ich predával medzi priateľmi. Počas svojej návrhárskej cesty dostal tiež ponuku pracovať pre značku Calvin Klein, ktorú však odmietol a vydal sa vlastnou cestou. Veľa inšpirácií prišlo práve z prostredia americkej vysokej školy, ktoré sa neskôr ukázali ako pevný základ dizajnu jeho vízie. Oficiálne značka vznikla v roku 1895.

O samotnom návrhárovi sa teda intenzívnejšie začalo hovoriť niekedy v 90-ych rokoch, hoci podnikať začal oveľa skôr. Dnes je to značka, ktorú si obľúbilo množstvo ľudí po celom svete. Jeho tvorba sa spája s hudbou a s menami ako sú napríklad Rollins Stones, Lenny Kravitz, Britney Spears, Beyoncé, či dokonca raper Snoop Dogg. V roku 1995 sa stal najlepším dizajnérom.

image
Tommy Hilfiger

Ale späť k topánkam!

Obľúbeným modelom na leto sú jeho práve sandále na klinovej podrážke (alebo ako niektorí vravia s plným podpätkom). A naozaj treba povedať, že to je výborná voľba na bežný deň, do práce, alebo do mesta. Ak však potrebujete niečo na letnú dovolenku, zaručene Vás oslovia letné modely plážových sandál s remienkovým zapínaním na zadnej strane a otvorenou špičkou. Stačí si už len vybrať tie správne!

Nie len že sa Vám budú na oko zdať Vaše nohy štíhlejšie, ale tento typ podpätku je maximálne pohodlný a zaručí Vám stabilitu aj v,,náročnejších“ terénoch. A ako bonus – pristanú každej žene!

Okrem obuvi sa však značka venuje i oblečeniu, doplnkom, či spodnému prádlu a to ako pre dámy, tak aj pre pánov či deti. Rovnako aj tu hovoríme o veľmi precízne vybratých materiáloch a vysokej kvalite každého fashion kúsku.

image
Tommy Hilfiger

Dámska obuv Tommy Hilfiger je ako stvorená pre Vás. Doprajte aj vy komfort Vaším nohám a nájdite si aj vy tie svoje! Celú ponuku všetkých modelov nájdeš priamo v našom online obchode www.robel.sk.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 00:53