Aká je vaša predstava o ideálnej práci?Kaufland
StoryEditor

Premýšľate nad budúcou kariérou? Toto by ste sme mali vedieť

20.07.2023, 00:00
PR Články

Zaujímavé platové podmienky, ale aj čas na rodinu, šport či štúdium. Zaujíma vás, kde vám vedia vašu vysnívanú pozíciu „ušiť“ doslova na mieru?

Nebudeme vás dlho napínať. Kaufland je nielen úspešným predajcom potravín, ale už roky patrí medzi tých najlepších zamestnávateľov u nás. Potrebujete dôkaz? Tým sú napríklad prestížne ocenenia Top Employer Europe 2023 a Top Employer Slovakia 2023, ktoré reťazec získal už piaty raz po sebe.

Aké sú tajomstvá jeho úspechu?

V prvom rade, spokojní zamestnanci. Takí, ktorí majú zaplatenú každú jednu odpracovanú minútu a na svojho zamestnávateľa sa môžu spoľahnúť aj v tých najnáročnejších chvíľach. Ukázalo sa to nedávno. Reťazec počas pandémie z vlastnej iniciatívy pristúpil k viacerým opatreniam aj nad rámec platnej legislatívy. Okrem iného, pracovníkom nad 65 rokov umožnil zostať doma s plnou náhradou ich bežnej mzdy. V regiónoch zase zamestnal ľudí, ktorí prišli zo dňa na deň o prácu.

Spoločnosť, ktorá u nás pôsobí od roku 2000 a zamestnáva takmer 7500  zamestnancov po celom Slovensku, nie je na trhu práce rozhodne žiadnym nováčikom. Vie, že ak sa cítite v práci dobre, odrazí sa to na vašich výsledkoch. Skĺbenie profesionálneho a súkromného života preto považuje za mimoriadne dôležité.

image

Začnite svoju kariéru v Kauflande

Kaufland

„Ženy, ale aj muži, stále častejšie využívajú možnosť pracovať na skrátené úväzky. Vďaka tomu sa dokážu lepšie venovať svojim rodinám či iným aktivitám, ako je štúdium alebo šport,“ vysvetľuje Andrej Kulaviak, Vedúci oblasti náboru a zamestnaneckých vzťahov spoločnosti Kaufland Slovensko. Mimochodom, takéto pozície s prispôsobenou pracovnou dobou využilo v rokoch 2020-21 skoro 40 % zamestnancov pracujúcich na trvalý pracovný pomer. A to rozhodne nie je málo!

Home office? Skrátený úväzok? Vyberte si podľa seba

Hoci by sa mohlo zdať, že home office je už bežnou súčasťou našich pracovných životov, mnoho firiem s týmto nastavením stále bojuje. Je to totiž v prvom rade o dôvere. „Našim kolegyniam a kolegom veríme a snažíme sa im vyjsť čo najviac v ústrety, preto väčšine administratívnych pozícií ponúkame home office. Sami si tak môžu regulovať, koľko chcú pracovať z domu a koľko v kancelárii,“ potvrdzuje A. Kulaviak.

Potrebujete si svoj pracovný deň načasovať viac podľa seba? Nech sa páči! V Kauflande je aj toto možné – flexibilný pracovný čas poznajú nielen v centrále či administratíve, ale tiež priamo v predajniach. Nie je to vždy jednoduché, no starostlivosť o deti, vzdelávanie sa či venovanie sa záľubám je vďaka tomu odrazu oveľa ľahšie.

Aké benefity sa naozaj oplatia?

Napríklad tie, ktoré urobia niečo pre vaše zdravie. Pravidelné ovocné štvrtky a pravidelné vitamínové balíčky v Kauflande už všetci dobre poznajú. Veľmi obľúbená je aj Multisport karta – ani tá nesmie v balíčku výhod chýbať.

Máte deti? Potom určite viete, aké môže byť leto náročné. Zamestnanci s trvalým pracovným pomerom preto majú k dispozícii letný tábor, a to so štedrým príspevkom od zamestnávateľa. Za posledné tri roky sa ho zúčastnilo takmer 400 detí z celého Slovenska.

Vítanou podporou pre rodičov je tiež dovolenka nad rámec zákona, tzv. sabatikal. Rodinám spoločnosť pomáha finančnými príspevkami pri narodení dieťaťa, rodičom samoživiteľom poskytuje jednorazový príspevok. Pri nástupe do školy každého žiaka čaká užitočný balíček so školskými pomôckami.

image

Work-life balance je dôležitý

Kaufland

Ďalšie výhody:

  • Príspevok k svadbe, narodeniu dieťaťa či pracovnému jubileu
  • Finančný príspevok za udelenie Jánskeho plakety
  • Vianočné balíčky
  • Zľavy u partnerov reťazca
  • Darčekové poukážky
  • Vernostná dovolenka
  • Široká škála vzdelávacích aktivít, vrátane jazykových kurzov
  • Spoločenské a športové aktivity (maratón, športový deň, vianočný večierok, teambuildingy)
  • Referral program (finančná odmena za odporúčanie nového zamestnanca)
  • Bezplatné fitnesscentrum a rodičovská miestnosť v centrále
  • Pravidelné zhodnocovanie platu
image

Získajte čas na prácu aj záľuby

Kaufland

Nemáte dostatok skúseností?

Nevadí. V spoločnosti Kaufland sa môžete stať manažérom už za jeden rok. Mnohí pracovníci prevádzky obchodu dnes pracujú na vysokých postoch v manažmente. Stačí, ak ste šikovní a ochotní ďalej sa vzdelávať. Okrem klasických pozícií v centrále, administratíve či prevádzke sa môžete uplatniť napríklad aj v účtovníctve, IT sektore alebo dokonca v stavebníctve. Viac informácií o voľných pozíciách nájdete na www.kariera.kaufland.sk.

Potrebujete pomoc s hľadaním letnej brigády? Smeny si tu zvládnete nastaviť tak, aby vyhovovali vašim aktuálnym potrebám. A navyše máte nárok aj na viaceré zamestnanecké benefity. Rovnakú šancu na prácu majú všetci - dôchodcovia, ľudia so špeciálnymi potrebami i študenti. Tak čo, vidíme sa v Kauflande?

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 16:27