Lenovo
StoryEditor

Od inšpirácii ku tvorbe. Ako vám notebook môže pomôcť zlepšiť kreativitu?

20.06.2023, 00:00
PR Články

Vo svete umenia a dizajnu je inšpirácia iskrou, ktorá zapaľuje tvorivý proces. Pri kreatívnych činnostiach je dôležité nájsť rovnováhu medzi predstavivosťou a realizáciou. Tvorivú krízu vám už dnes našťastie môžu pomôcť preklenúť moderné technológie. Efektívnym lifehack-om na podnietenie kreativity je rozhodne notebook. Treba si však vybrať ten správny.

A presne v tomto duchu uvažovali aj inžinieri zo spoločnosti Lenovo pri dizajnovaní notebooku Yoga 9i. Jeho prevedenie a funkcie z neho robia skvelý nástroj pre kreatívcov, marketérov, dizajnérov alebo módnych návrhárov.  Svoje si v ňom však nájde každý kto rád tvorí a chce od svojho notebooku viac. Vďaka týmto funkciám a vlastnostiam premeníte vašu inšpiráciu na úžasné výtvory.

image
Lenovo

Notebook alebo tablet? Je to iba na vás

Lenovo Yoga 9i je výnimočný ohybným 360-stupňovmý pántom, ktorý vám umožňuje bezproblémové prepínanie medzi režimami notebooku, tabletu, stanu a stojanu. Táto všestrannosť zaručuje ideálne nastavenie pre každú fázu vášho tvorivého procesu. Skicujte nápady v režime tabletu s inteligentným perom Lenovo Active Pen 2, prezentujte návrh v režime stojanu či stanu a finalizujte projekt v režime notebooku. Túto funkciu si zaručene rýchlo obľúbite.

image
Lenovo

Výkon, s ktorým budete mať voľné ruky

Tvorivosť často zahŕňa prácu s aplikáciami náročnými na výkon. Notebook Yoga 9i s platformou Intel® Evo, ktorú poháňa procesor Intel® Core™ i7 13. generácie v kombinácii s grafickou kartou Intel Iris Xe a Windows 11 Pro dokáže všetky zložité úlohy zvládnuť hladko a efektívne. Bez problémov tak môžete pracovať na zložitých projektoch, editovať video a prepínať medzi rôznymi aplikáciami bez toho, aby ste zaznamenali spomalenie.

image
Lenovo

Keď záleží na každom detaile

Pri úprave fotografií, grafických prácach alebo navrhovaní je mať kvalitný obraz nevyhnutnosťou. Týmto Yoga 9i priam vyniká. Jeho 14-palcový dotykový OLED displej má rozlíšenie 4K a technológiu IPS. Vďaka tomu si vychutnáte žiarivé a realistické farby, pričom budete mať ostrý obraz z akéhokoľvek uhla. Tento displej navyše šetrí vaše oči tým, že automaticky znižuje vyžarovanie škodlivého modrého svetla.

image
Lenovo

Dostatok energie aj na dlhé cesty

Nechcete sa obmedzovať a radi tvoríte kdekoľvek vás chytí múza? Potom vás poteší, že Lenovo Yoga 9i zvládne s vami držať krok 13 hodín na jedno nabitie. Pri pozeraní videí vo Full HD kvalite je to dokonca až 23 hodín. Ak sa vám ho podarí nakoniec úplne vyšťaviť, s nabíjačkou s funkciou rýchleho nabíjania vám postačí iba 15 minút a notebook môžete používať ďalšie dve hodiny. Výsledkom bude ušetrený čas a starosti s hľadaním elektrickej zástrčky.

Ak chcete posunúť svoju kreativitu na vyšší level, určite vyskúšajte notebook Lenovo Yoga 9i. Okrem skvelých funkcií má nádherné odolné hliníkové telo s oblými hranami a matným povrchom. A vďaka váhe iba 1,4 kg je ideálny na prácu na cestách. Vo chvíľach oddychu je tiež skvelým multimediálnym zariadením na konzumáciu obsahu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:25