Unsplash
StoryEditor

Doprajte si plážové vlny ešte pred sezónou

03.04.2023, 00:00
PR Články

O dokonale vlnitých vlasoch sníva nejedna z nás. Nedbalé kučery vás ozdobia počas bežného dňa, ale očarujúco zapôsobia aj na slávnostnom podujatí. No a pod palmami či na brehu mora sú plážové vlny akýmsi,,must have“. Ako na ne? S našimi tipmi sa môžete smelo pustiť do stylingu, hoci sa ešte len začala jar.

Zima už je konečne za nami! Čiapky môžeme pomaly poodkladať a do slnkom zaliatych ulíc by sme mohli vykročiť napríklad aj s novým účesom. Už ste počuli, že trendom tejto jari sú práve plážové vlny?

Zo salónu ako hviezda

Pokiaľ vás čaká slávnostnejšia udalosť ako je svadba, či ples, stávkou na istotu je návšteva kaderníckeho salónu. Vtedy sa veľmi experimentovať neoplatí, avšak už od kaderníka budete odchádzať s vedomím, že po zábave a noci v perinách sa všetka paráda pominie.

More vo fľaši

Nie sú až také známe, ale na trhu sú dostupné špeciálne slané spreje na vlasy, ktoré prakticky nahrádzajú morskú vodu a dokážu vlasy prirodzene zvlniť. Sú však vhodnejšie pre ženy, ktoré majú aspoň trochu vlnité vlasy, dámam s rovnými vlasmi nepomôžu. Treba dbať na množstvo spreja, ktoré sa aplikuje, pretože príliš veľká dávka môže vlasy zlepiť alebo vysušiť. Soľ a vlasy sa až tak nekamarátia.

image
BaByliss

Penové natáčky, vrkôčiky a opasok županu!

Večer rovné, ráno vlny? Umyte si vlasy, nechajte ich mierne preschnúť a zapleťte si vrkôčiky – tento trik poznali už naše staré mamy. Klasikou sú penové natáčky no a hitom sociálnych sietí je napríklad aj opasok od županu, ktorý do vrkočov jednoducho zapletiete a necháte cez noc uschnúť. Platí, že čím hrubší opasok, tým voľnejšie vlny budú.  Dermatológovia však upozorňujú, že s mokrými vlasmi by sa nemalo často chodiť spať, pretože sú úrodnou pôdou pre rôzne kvasinky. Tie spôsobujú poškodenie vlasovej pokožky, na ktorej sa môžu vytvoriť lupiny.

image
BaByliss

Kulmy najnovšej generácie

Nezabudli sme ani na technológie – vysnívané vlny si môžete vytvoriť pomocou klasickej žehličky na vlasy alebo kulmy. Vyskúšajte napríklad najhorúcejšiu novinku od BaByliss, ktorá má v sebe zabudovanú špeciálnu komoru, do ktorej sa prameň automaticky navinie a horúci vzduch ho navlní. ,,Kulma Wave Secret Air úplne mení pravidlá hry, má tlačidlá pre smer vlnenia, takže ho môžete striedať tak či onak, alebo nastaviť automatickú zmenu smeru. Pokiaľ si chcete vytvoriť luxusné vlny a v minulosti ste s obvyklými nástrojmi mali problém – je táto kulma vaše riešenie,“ radí Syd Hayes, kaderník a ambasádor značky BaByliss. K jeho klientkam patrí napríklad supermodelka Kate Moss.

image
BaByliss

Prirodzené vlny ľahko a rýchlo si vyčaríte aj doma

Vlniacu revolúciu vo svete vlasov prináša túto jar značka BaByliss. Legendárny francúzsky špecialista v starostlivosti o vlasy predstavuje horúcu novinku – kulmu Wave Secret Air. Vytvára dlhotrvajúce plážové vlny na všetkých typoch vlasov už počas niekoľkých minút. Výhodou kulmy je Cool Air systém – automatický prúd studeného vzduchu zafixuje každú vlnku bez poškodenia. Inteligentná technológia Anti-Tangle ochráni vaše vlasy pred zacuchávaním. Jednoduché ovládanie zabezpečuje funkcia Auto Curl, zariadenie jemne vtiahne vlasy do komory a automaticky ich obalí okolo vlniaceho valca a zahreje. Kučeravé vlasy nemusíte pred použitím kulmy vopred narovnávať, stylingovým expertom sa konečne ľahko stanete aj doma! Wave Secret Air totiž urobí všetku prácu za vás. Zakúpiť sa dá v predajniach a na e-shope Datart a v ďalších vybraných e-shopoch.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 06:56