ergoTEQ
StoryEditor

Investícia, ktorá sa oplatí. Zažite spánkovú (r)evolúciu

10.03.2023, 00:00
PR Články

Na matraci strávime takmer tretinu života, jeho výberu však často nevenujeme dostatočnú pozornosť. Dnes pritom existuje riešenie, ktoré dokáže naplniť individuálne spánkové potreby – matracové systémy ergoTEQ, ktoré sa vyrábajú na základe merania na lôžkovom simulátore. Dobrou správou je, že táto unikátna technológia je dostupná už aj na Slovensku.

Lôžkový simulátor – riešenie pre každého

Unikátnu technológiu merania vyvinuli výskumníci spánku v medicínskom centre Proschlaf v Salzburgu. „Ide o jediné riešenie, vďaka ktorému môžete získať matrac presne na mieru pre vás,“ vysvetľuje spánkový odborník MUDr. Patrik Pajan, ktorý ako jediný na Slovensku pracuje s touto technológiou v lôžkovom centre v Bratislave. „Vďaka meraniu na simulátore vieme vytvoriť skutočne individuálny matrac zodpovedajúci reálnym potrebám vášho tela.“

image
ergoTEQ

Meranie je príjemné a rýchle a odborníkom poskytne unikátne informácie o spánkových potrebách každého klienta. Na základe merania sa následne z prvotriednych materiálov vytvorí individuálny matrac. Každý komponent je prispôsobený potrebám vášho tela.

image
ergoTEQ

Matrac na mieru? Návratná investícia

Priemerná životnosť matraca je 7 až 10 rokov, pričom 7 rokov predstavuje 2555 dní a nocí. Matrac za 800 eur teda vychádza na 31 centov za noc. Táto investícia sa vám bohato vráti – kvalitný a regenerujúci spánok bude mať pozitívny vplyv na všetky oblasti vášho života. A to za to rozhodne stojí. 

„Ani dvadsať minút skúšobného ležania, na ktoré sme zvyknutí pri bežných matracoch, nie je dostatočný čas, aby človek dokázal odhadnúť vhodnosť matraca. Telo často reaguje na nový podklad až po niekoľkých týždňoch a skutočný účinok sa prejaví až po prekonaní adaptačnej fázy. Pri matraci na mieru máte istotu, že ste si vybrali to najlepšie pre svoje zdravie,“ uzatvára MUDr. Patrik Pajan.

image
ergoTEQ

Rozhovor so spánkovým odborníkom

MUDr. Patrik Pajan je spánkový odborník certifikovaný inštitútom Proschlaf. V Ergonomickom lôžkovom centre v Bratislave vďaka unikátnemu lôžkovému simulátoru pomáha klientom získať individuálny matrac.

Ako často je potrebné meniť matrac?

Vo všeobecnosti sa z hygienických dôvodov neodporúča používať matrac viac ako 10 rokov. Pri nekvalitných matracoch môže byť nutné meniť matrac už po dvoch – troch rokoch. V extrémnych prípadoch sa môže stať, že sa matrac preleží už po niekoľkých mesiacoch.

Naozaj pomôže dobrý matrac dobre sa vyspať?

Kvalitný spánok závisí od množstva faktorov. Len samotný matrac vám nedokáže zabezpečiť kvalitný spánok – ak však dodržiavate aspoň základné zásady dobrého spánku, tak si za rovnakých podmienok na vhodnom matraci výrazne lepšie oddýchnete a vaše telo počas spánku oveľa lepšie zregeneruje.

Na akom matraci spíte vy?

Ja už tretí rok používam plne individuálny matrac od Ergoteq. Z matracu, ktorý som mal predtým, ma po polroku začali bolieť kríže, pretože bol pre mňa príliš mäkký – napriek tomu, že stál viac než 1000 eur a pri skúšobnom ležaní sa zdal byť veľmi pohodlný. Zistil som, že ani vysoká cena matraca nie je zárukou, že matrac bude vhodný. Preto som hľadal systém, kde by mi vytvorili matrac priamo pre mňa.

Získajte aj vy svoj individuálny matrac!

Dohodnite si termín merania na unikátnom lôžkovom simulátore s konzultáciou:

ergoTEQ Slovensko, +421 917 287 144, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., www.ergoteq.sk

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 21:27