Shutterstock
StoryEditor

Kabelka Tommy Hilfiger – ktoré modely sú trendy?

22.10.2022, 00:00
PR Články

Aj keď módnych trendov, ktorým venujeme pozornosť, je dosť, kabelky sú rozhodne kategóriou, na ktorú sa väčšina dám vždy zameriava najviac. Čiastočne je to kvôli všeobecne známej ženskej slabosti pre tieto doplnky, ale mnohokrát aj preto, že naozaj dokážu ovplyvniť váš výsledný outfit. Existuje veľa nových štýlov kabeliek a siluet od značky Tommy Hilfiger, ktoré nielen nasledujú, ale i udávajú trendy. Ktoré kúsky by ste si teda mali zaobstarať?

Trendy plné rozmanitosti

Takže, aké sú najväčšie trendy kabeliek na jeseň 2022, o ktorých by ste mali vedieť? V prvom rade ide o naozaj rozmanité štýly, ktoré sú predurčené k tomu, aby ste ich nosili nielen v nadchádzajúcej sezóne, ale i v tej ďalšej a ďalšej – jednoducho trendy kabelky od značky Tommy Hilfiger sú rozhodne investíciou, ktorú môžete nosiť roky, nielen niekoľko týždňov. Ich nadčasové kúsky totiž nevychádzajú len tak z módy. Vaša nová Tommy Hilfiger kabelka tak môže byť prakticky akákoľvek – od elegantnej či praktickej tašky, ktorá sa stane základom vášho každodenného života, až po trendy štýl, ktorý nepochybne zapôsobí na každého vo vašom okolí.

Na detailoch záleží

Či už sa rozhodnete pre cvočky, ktoré dodávajú drsnejší štýl, alebo len preskúmate rôzne variácie loga značky Tommy Hilfiger – jesenným trendom sú rozhodne zaujímavé detaily. Nezáleží pritom vôbec na tom, či siahnete po veľkej kabelke alebo po malej crossbody taške. Jediné na čom záleží je, čím sa vaša kabelka odlišuje od ostatných. Pozrite si napríklad menšie farebné Tommy Hilfiger kabelky, ktorými vykompenzujte tvrdú estetiku vášho outfitu, prípadne vášmu ležérnemu outfitu dodáte ženskosť. Nakoľko je to všetko o detailoch, nezabudnite ani na dámske opasky a nebojte sa vašu kabelku zladiť so zaujímavým kúskom.

image
Shutterstock

Zaujímavé vzory

Celý rok 2022 sa nesie v znamení zaujímavých vzorov. Od ikonických kockovaných výtlačkov Chanel až po nové vzory od značky Dior, neexistuje nič lepšie ako károvaný dizajn. Ide o jeden z najnadčasovejších vzorov vo svete módy a o vzhľad, ktorý sa v oblasti trendov neustále obnovuje, ale nikdy sa úplne nerozplynie. Tento vzor, ktorý je obzvlášť silný na jeseň, sa tento rok objavuje aj v oblasti kabelkových trendov. Inšpiráciu čerpá z 90. rokov a zároveň zažíva nárast popularity vďaka tým, ktorí káro milujú. V novej kolekcii kabeliek Tommy Hilfiger preto nájdete unikátne kárované kabelky, ktoré sú vhodné na voľný čas i do práce. Ak chcete, aby tento vzhľad pôsobil moderne a sviežo, spojte vašu kockovanú tašku s károvaným dámskym kostýmom alebo si ju vezmite k monochromatickému čiernemu alebo bielemu outfitu.

Čím väčšia, tým lepšia

Niekoľko rokov sa trendy točili okolo malých, ba niekedy priam až miniatúrnych kabeliek. Sezónu po sezóne sa však kabelky opäť postupne zväčšujú. Tento rok sme opäť svedkami nových prístupov k trendu veľkých tašiek. Túto jeseň to bude preto všetko o XXL kabelkách. Aj keď sú tašky veľké, ich veľkosť je v podstate tak akurát. Tommy Hilfiger kabelky sú navyše veľmi elegantné a navrhnuté v neutrálnych odtieňoch, čo z nich robí dokonalú kabelku na každý deň. Či už hľadáte nadrozmernú tašku, ktorú využijete ako štýlovú príručnú batožinu na cestovanie, alebo kúsok vhodný do práce, do ktorého sa zmestí všetko, čo potrebujete, tieto tašky si rozhodne zamilujete. Tommy Hilfiger navyše v novej kolekcii uviedol aj krásne farebné kúsky. Takže pokiaľ túžite po XXL kabelke v jesenných farbách, ako je napríklad oranžová, béžová alebo vínová, ste určite na správnom mieste.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:59