HELL
StoryEditor

Novinky medzi energetickými nápojmi: ENERGY COFFEE s príchuťou rum-orech a HELL ZERO Jahoda

18.10.2022, 00:00
PR Články

"Je dôležité zdôrazniť, že hoci ide o rum v názve a chuti, naša nová ľadová káva neobsahuje žiadny alkohol, ako ani žiadne konzervanty a umelé farbivá. Nová ENERGY COFFEE Rum-Vlašský orech môže byť výbornou voľbou pre tých, ktorí majú radi túto špeciálnu kombináciu chutí,“  povedal György Galántai, obchodný a marketingový riaditeľ HELL ENERGY.

* Pokiaľ ide o objem predaja a predaných jednotiek (Nielsen august 2022)

image
HELL

HELL ZERO Jahoda – nabudenie bez kompromisov

Jeseň je obdobím, kedy si radi pripomíname sladké ovocné príchute. Často krát pritom siahneme po sladených nápojoch plných cukru, farbív a konzervačných látok. Piť sladko, no pritom bez „zhrešenia“ ale nie je nemožné.

S takouto alternatívou prichádza HELL ENERGY vo svojom nápoji HELL ZERO Jahoda. Jeho hlavnou ingredienciou je 32mg/ 100 ml kofeínu. No a dobrou správou je, že v ňom nenájdete žiadny cukor, aspartam, či konzervačné látky. Naopak nájdete v ňom širokú skupinu vitamínov B (B2, B3, B5, B6 a B12). HELL ZERO Jahoda je chutným zdrojom kofeínu bez výčitiek so sviežou príchuťou.

image
HELL

Pre zaujímavosť, produkty HELL ZERO a HELL ZERO Jahoda majú teraz novú vylepšenú receptúru a zloženie. Sú špecifické chuťou, ktorá sa odlišuje od tej štandardne typickej pre energetické nápoje. Zároveň sú aj v nových 100 % recyklovateľných plechovkách.

www.hellenergy.sk

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 03:30