blog.ccc.eu
StoryEditor

Dámske kabelky na jeseň - Top trendy 2022

30.09.2022, 00:00
PR Články

Keď vonkajšie teploty začnú klesať, je potrebné nielen vymeniť kúsky oblečenia vo svojom šatníku, ale taktiež vymeniť aj módne doplnky. Aké dámske kabelky patria v súčasnosti medzi trendy doplnky na jeseň 2022 a aké by nemali chýbať ani vo vašej skrini? Poradíme vám.

Top trendy jesenné dámske kabelky

Od umelej kožušiny cez kvetinové vzory, výrazné logá, svetlé farby, až po tlmené neutrálne odtiene. To všetko nájdete medzi trendy kabelkami na jeseň v roku 2022. Poďme sa spoločne pozrieť na to, aká dámska kabelka by počas jesene nemala chýbať ani vo vašom šatníku. Predovšetkým ide o výrazné a extravagantné kabelky, ktoré ozvláštnia každý jeden outfit a stanú sa jeho dominantou. Hovoríme najmä o výrazných kabelkách, ktoré majú výrazný prvok, a to robustnú reťaz vo farbe kabelky, ktorá slúži aj ako ramienko. Medzi trendy budú túto jeseň patriť aj drobné vrecká a mini kabelky rôznych farieb a materiálov, ktoré však nie sú veľmi praktické, a to najmä vtedy, ak nosíte so sebou množstvo vecí, ako peňaženku, kľúče, telefón, nejaké kozmetické produkty, vreckovky a podobne. Tieto kabelky sú skutočne len dizajnové a ponúkajú miesto maximálne na jeden rúž. Nemusíte sa však obávať, pretože módni dizajnéri mysleli na všetky ženy, a to aj tie, ktoré milujú extravagantné kúsky či tie, ktoré radšej siahajú po neutrálnych a nevýrazných doplnkoch vhodných na každý deň.

image
blog.ccc.eu

Extravagantné dámske kabelky na jeseň 2022

Jesenné trendy medzi kabelkami určite potešia tie z vás, ktoré milujete extravagantné kúsky a extravagantné kabelky. Túto jeseň budú stále prevládať výrazné neónové farby a farby metalízy, ktoré určite upútajú pozornosť. Rovnako upútajú pozornosť každého aj nadrozmerné kabelky či dámske kabelky s výrazným logom a nadpisom. K puffovaným bundám budú ladiť aj veľké puffované kabelky rôznych farieb a určite aj dizajnové kabelky, ktoré majú rôzne zaujímavé geometrické tvary. Či pôjde o praktické kabelky, to povedať nemôžeme, no jednu extravagantnú kabelku sa v šatníku oplatí mať a siahnuť po nej vždy, ak budete chcieť vytvoriť zaujímavý a štýlový outfit na počkanie. Medzi trendy dámske kabelky môžeme zaradiť aj tie s vybíjanými dekoráciami, ktoré nie sú určené len pre rockové ženy a tiež výrazné vzorované a kárované kabelky, po ktorých môže siahnuť každá dáma. Neplatí teda, že váš jesenný šatník musí byť fádny a jednofarebný. Práve naopak, siahnuť môžete po skutočne veľmi zaujímavých kúskoch, výrazných farbách, vzoroch a kabelkách rôznej štruktúry a materiálov.

image
blog.ccc.eu

Neutrálne dámske kabelky ku každému jesennému outfitu

Pokiaľ vás nezaujali robustné a extravagantné kabelky, potom môžete siahnuť po nevýraznej, no stále trendy kabelke, ktorá má prešívaný vzor, pruhovaný vzor alebo je doplnená o krokodílí vzor. Populárne a stále trendy sú aj dámske kabelky s kvetinovým vzorom, čo nie je pre jeseň veľmi typické. Do pozornosti sa dostávajú aj kabelky, ktoré skôr pripomínajú vrecká. Práve tie nikdy nevyjdú z módy, a to najmä vtedy, ak siahnete po neutrálnych odtieňoch, ako je čierna, hnedá či béžová. Veľmi populárne budú túto jeseň aj pletené a tkané tašky či batohy rôznych rozmerov, ktoré môžete nosiť nielen do práce, ale aj do mesta. Nič nepokazíte ani trblietavými spoločenskými kabelkami, ktoré ozvláštnia aj jednofarebný outfit a pozdvihnú jeho úroveň. Pokiaľ stále hľadáte neutrálnu alebo extravagantnú dámsku kabelku, určite odporúčame navštíviť kamennú predajňu alebo e-shop CCC, kde nájdete širokú ponuku rôznych kabeliek na bežné nosenie či slávnostné príležitosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 21:04