CCC
StoryEditor

Hudba hrá všade!

23.09.2022, 00:00
PR Články

Nech hrá aj vo vás! Pri každom jednom kroku udržiavajte boky v HOT pohybe a dobrú náladu šírte podobne, ako najnovšia móda, ktorá ovláda ulice!

Baví vás to, čo vidíte aktuálne v obchodoch? Všetky milovníčky farieb, vzorov, divokých strihov, odhalených brušiek, širokých nohavíc, flitrov, pierok a obliekania sa v štýle „všetko je dovolené“ si v jesennej a zimnej sezóne prídu na svoje!

Keď váš šatník doteraz ponúkal len obligátnych „50 odtieňov sivej“, rozbite tento monotematický koncept a naplno si vychutnajte sezónne úlety. Nepochybujte o tom, či ich budete vedieť nosiť! Jasné, že áno!

Hot, hot, hot!

Nie, ani vaša konfekčná veľkosť nehrá rolu. To, čo je in si môžete dovoliť, lebo ste IN v prvom rade vo svojom krásnom a zdravom tele!

Nové jesenné modely najobľúbenejšej kolekcie influencerov – Jenny Fairy vás doslova vynesú do nebies. Vďaka nekonečným masívnym podpätkom a výrazným platformám sa v žiadnom prípade nebudete musieť držať pri zemi.

image
CCC

V členkových čižmách či mokasínach na mega vysokých podpätkoch pretancujete hoci aj celú noc a ohúrite dlhými nohami, ktoré vykúzlite pomocou zvonových nohavíc.

V najnovšej kampani CCC, ktorá sa vzťahuje ku kolekcii topánok a doplnkov Jenny Fairy toto posolstvo stelesňujú modelky všetkých veľkostí. Oliviu Vinten, Jordan Daniels, Janet Chinyere Jumbo, Vakare Steputyte a jeden zo symbolov body positive modelingu Palomu Elsesser zachytil objektív francúzskeho fotografa Nickolasa Lorieuxa – ako inak, než v pohybe!

image
CCC

Paloma Elsesser sa objavila už aj v kampaniach značiek zvučných mien ako Fendi či Lanvin a patrila jej aj jedna z tituliek svetoznámeho magazínu VOGUE.

Kampaňové video, ktoré zachytáva modelky v outfitoch s výrazným akcentom roku 2000 pochádza z dielne Alvara Coloma, ktorý má na konte kampane pre značky ako Burberry či Louis Vuitton.

image
CCC

Nachystajte si dosť vysokú poličku a doprajte si v tejto sezóne aspoň jedny ultra-trendy topánky od CCC, ktoré vás budú baviť až do zimy. Vychutnať si život na vysokej nohe nikdy nebolo jednoduchšie.

Vyberajte v e - shope CCC, v kamenných predajniach a skôr, než za svoj vyvolený kúsok zaplatíte, nezabudnite sa zaregistrovať do Klubu CCC a nazbierať body, ktoré vás privedú k personalizovaným výhodám.

www.ccc.eu/sk

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:21