Čo majú spoločné elektrospotrebiče a chlapi?Shutterstock
StoryEditor

Čo majú spoločné elektrospotrebiče a chlapi?

01.09.2021, 00:00
PR Články
Elektrospotrebič je rodu mužského a to nebude náhoda. Výhoda elektrospotrebičov oproti chlapom je, že im netreba každého pol roka pripomínať, čo mali spraviť. Pracujú vždy, keď to potrebujeme, až kým nezačnú haprovať.

Potom začnú štrajkovať. A nakoniec sa pokazia. Alebo to vezmú ako niektorí muži a jedného dňa skončia znenazdania a bez upozornenia. Raz darmo, spotrebič je rodu mužského a z času na čas ho treba vymeniť za nový model.

No dobre, možno posledná veta až tak neplatí, ale koľko poznáte prípadov prvej lásky, ktorá zostala spolu desiatky rokov, či dokonca až kým ich smrť nerozdelila? No vidíte! A takto nejako je to aj s elektrickými spotrebičmi. Niektoré vyzerajú neodolateľne, no pokazia sa v lepšom prípade ešte počas záručnej doby a v horšom tesne po nej. Iné zas poslúžia, ale majú rezervy a nevymeníme ich len preto, lebo veď nejako svoju prácu spravia a do tej výmeny sa nám vlastne ani až tak nechce. No sú aj také, ktoré nám slúžia tak dlho, až sa stanú našou pravou rukou, ba priam rodinným priateľom a keď odídu, máme obavy, či nájdeme adekvátnu náhradu.

Čas na výmenu

Nech už je ten váš (spotrebič) z tej či onej kategórie, príde čas, keď ho treba vymeniť za nový. Obvyklý postup znamená zaklipkať mihalnicami na toho vášho (muža) a požiadať ho, nech niečo nájde, alebo stráviť nekonečný čas pri počítači pri výbere, porovnávaní a čítaní recenzií. Lenže pozor! Je tu ešte jeden spôsob, ktorý nás, ženy, nestojí premárnený čas a ocení ho aj mužská polovička. Čo majú spoločné elektrospotrebiče a chlapi? Čo majú spoločné elektrospotrebiče a chlapi? PLANEO Elektro

V PLANEO Elektro sa s vami podelia aj o dobrú náladu.

Je to spojenie príjemného s užitočným a volá sa to PLANEO Elektro. Majú 53 predajní po celom Slovensku a sú umiestnené tak, že v okolitých predajniach na jeden šup nakúpite aj drogériu, aj potraviny a ešte aj niečo pre svoje potešenie. Predavači sa tu na vás nevrhnú ako osy na bonbón, ledva si vydezinfikujete ruky, no ani sa pred vami neschovávajú tváriac sa, že majú dôležitú prácu. Doprajú vám dostatok času na rozhliadnutie sa a sú pripravení poradiť tak, aby ste boli spokojné. Nesťažujte si, ak vám neponúkli zrovna ten najdrahší spotrebič! Je to preto, lebo pre vás vďaka svojim školeniam a skúsenostiam vybrali to najlepšie.

Ďalšou užitočnou vychytávkou v PLANEO je ich modrá PLANEO karta. Nie je to len ďalší plast do peňaženky, ale vecička, ktorá vám reálne ušetrí peniaze. Z každého zakúpeného tovaru idú 3 % na PLANEO kartu, kde sa menia na eurá, ktoré môžete použiť pri ďalšom nákupe. Prakticky tak s prvým nákupom máte všetky ďalšie lacnejšie. K tomu pripočítajte výhodnejšie ceny pre držiteľov PLANEO karty v rámci Rodinnej ponuky a fakt nemusíme hovoriť viac. My ženy si to totiž vieme veľmi dobre spočítať, však?! Zaregistrujte sa už teraz a hneď sa môžete vybrať na nákup do najbližšej predajne.

Čo majú spoločné elektrospotrebiče a chlapi? Čo majú spoločné elektrospotrebiče a chlapi? PLANEO Elektro

Príklad, ako to funguje: mrazničku si v PLANEO Elektro kúpite za jednu z najlepších cien na trhu a na karte vám pribudlo 9 eur na ďalší nákup.

Milé dámy, odteraz našich chlapov na nákup elektrospotrebičov už neposielame! Vidíme sa v PLANEO Elektro!

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:00