Waterdrop
StoryEditor

Na zdravie! S Mikrodrinkom

21.02.2022, 00:00
PR Články
Svet sa pomaly, ale iste vracia do starých koľají a je čas začať robiť veci inak a lepšie ako predtým. Máme jedinečnú príležitosť osláviť to tým najlepším drinkom bez cukru a konzervantov. Je to tak jednoduché, stačí pohár čerstvej vody a malá nenápadná kocka, ktorá zmení každý okamih na osviežujúci a lahodný zážitok.

Obľúbené Mikrodrinky sú tu už 5 rokov. Jedinečný nápad malej kocky z čistého extraktu ovocia a bylín sa teší veľkému úspechu už čoskoro v 12 krajinách sveta. Za ten čas sa piť viac vody s Mikrodrinkom naučilo viac ako 1 000 000 zákazníkov a jeho popularita každým dňom rastie. Okrem lahodných kociek plných chuti, sviežosti a vitamínov bez cukru a konzervantov, pribúdajú rôzne designové doplnky z udržateľných materiálov, ktoré odzrkadľujú zodpovedný waterdrop® pitný režim.

image
Waterdrop

Je tu čas na veľké oslavy.

Waterdrop® na svoje 5. výročie pripravil množstvo prekvapení pre stálych aj nových zákazníkov, ktoré sa budú počas 2 týždňov postupne predstavovať tak, aby si každý našiel svoj obľúbený produkt za výnimočnú cenu. V ponuke sú pripravené absolútne novinky, ale aj designové limitované edície, obľúbené darčeky k nákupu a doprava zdarma. Oslavovať sa bude prvýkrát aj s až 50 % zľavami na štýlové doplnky. A okrem množstva noviniek a výhodných ponúk bude navyše pre každého k dispozícii  promo kód so zľavou 15 %. Waterdrop má v pláne svoje narodeniny osláviť naozaj revolučne, preto má pre svojich priaznivcov pripravenú veľkú vec, ktorá tu ešte nebola. Súťaž o dokonalé elektrické auto Tesla! Stačí sa len zapojiť a vyskúšať šťastie.

image
Waterdrop

Množstvo výnimočných waterdrop® ponúk má byť inšpiráciou a povzbudením k zdravému a zodpovednému pitnému režimu, ktorý je hlavným kľúčom k správnemu fungovaniu organizmu. A je tu ešte jedna skvelá vec, na ktorú sa nesmie zabudnúť. Vzhľadom na zodpovedný prístup k životnému prostrediu rozdá Waterdrop svojím  priaznivcom po celom svete Sustanailble cards resp. Obnoviteľné karty s výhonkom stromu, ktorý si každý bude môcť zasadiť v okolí svojho domu a prispeje tak obnoviteľnosti životného  prostredia, čo je a aj naďalej bude jedným z hlavných cieľov značky. Naučiť celé ľudstvo piť viac vody a zodpovedný prístup k životnému prostrediu budú vždy prioritou pre každého člena tímu Waterdrop po celom svete  aj v budúcnosti.

image
Waterdrop

Mikrotea ROYAL ROOIBOS

Našu narodeninovú párty začíname úplne novou chuťou Mikrotea. Známy v každom kúte sveta, obľúbený ROYAL ROOIBOS si teraz môžeš vychutnať za pár sekúnd. Rafinované chute rooibos a honeybush obohatené sladkým nádychom karamelu dostane každého správneho milovníka čajov. Vychutnaj si pravú chuť nového Mikrotea v dokonalom termohrnčeku v rovnakom designe. Už žiadna správna párty počas zimy sa nezaobíde bez dokonalej chuti Mikrotea ROYAL ROOIBOS.

image
Waterdrop

Oslávte to s nami na www.waterdrop.sk

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:54