Traja kamaráti vynašli špičkové tričko pre mužov i ženy, ktoré odolá potu a špineCityZen / polotričko Cityzen modré
StoryEditor

Česi vynašli revolučné tričká, na ktorých nie je vidieť pot a sú nezašpiniteľné

15.06.2021, 00:00
PR Články
Traja kamaráti sa rozhodli dobiť československý trh špičkovými tričkami. Vyvinuli unikátnu technológiu, ktorá im bavlnu upraví tak, že vo výsledku na oblečení nie je vidieť pot, nezašpiní sa a neprepustí tekutiny. Absolútne ideálny darček ku Dňu otcov!

Množstvo mužov i žien trápi viditeľný pot na oblečení. O to viac v letných mesiacoch, na výletoch či pri stresujúcich pracovných stretnutiach. Málokto však vie, že tento proces je zdravý a dokazuje, že naše telo je zdravé.

S rovnakým problémom sa roky stretávala aj partia troch kamarátov malého českého mesta Chrudim, ktorí sa raz po futbalovom zápase na pive dohodli, že sa pustia do vlastného vynálezu. Po viacerých neúspechoch sa im to podarilo a prišli s prelomovým nápadom: vymysleli technológiu, vďaka ktorej nie je na odevoch vidieť pot, po celom dni nosenia nezapáchajú a navyše odolávajú aj špine a tekutinám ako je voda, káva, čaj či dokonca víno.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa CityZen (@cityzenwear)

 

Pomoc tým, ktorých trápia fľaky od potu

Unikátnu úpravu, ktorá tričkám a ostatným druhom oblečenia pre mužov i ženy tieto vlastnosti dodáva, by ste na prvý pohľad nezistili. Vyrobené sú z prémiovej 100 % bavlny. Navyše, výborne sedia, sú príjemné a pohodlné. „Manžel sa skutočne veľa potí. Vaše tričká ma preto hneď zaujali a musím uznať, že vaša reklama je na 100 % pravdivá. Skutočne nemal žiadne mokré fľaky v podpazuší ani mokrý chrbát. A veľmi príjemne sa nosia,” nadšene opísala skúsenosť Eva z Prahy.

Traja kamaráti vynašli špičkové tričko pre mužov i ženy, ktoré odolá potu a špine Traja kamaráti vynašli špičkové tričko pre mužov i ženy, ktoré odolá potu a špine CityZen

Tí, čo tričká a polokošele od CityZen® vyskúšali, sú nadšení. Jednoduchý dizajn z nich robí všestranné oblečenie, ktoré môžete využiť napríklad v elegantnom outfite, na rande, na výlet, no aj na turistiku. „Tričko prešlo zaťažkávajúcou skúškou s batohom na chrbte a teda musím povedať, že u mňa vládne absolútna spokojnosť. Príjemné na telo, veľmi pekná farba a hlavne technológia, ktorá funguje,“ hovorí Ivana z Českej republiky. Jej slová dopĺňa i Dávid z Českých Budějovic, ktorý priznáva, že spočiatku neveril, že tričko splní to, čo CityZen® sľuboval. „Je fakt výborné. Perfektne sedí dokonca aj pri väčších veľkostiach.“

100-percentne recyklovateľné tričká

CityZen® je unikátny nielen vo svojom prístupe, ale aj príbehom, ktorý sa za ním skrýva. Spoločnosť rozbehli v roku 2018 traja kamaráti z malého východočeského mesta Chrudim – Pavel Hrstka, Martin Burkoň a René Němeček. Smart technológie sa stali bežnou súčasťou našich životov, my sme sa rozhodli vyrábať smart tričká, ktoré budú zároveň šetrné k prírode. Sú bezropové, a teda 100-percentne recyklovateľné,“ hovoria hrdo tvorcovia. Tričká vznikajú najmodernejšími technologickými postupmi, ktoré šetria vodu, energiu a podliehajú legislatíve EU REACH.

Traja kamaráti vynašli špičkové tričko pre mužov i ženy, ktoré odolá potu a špine Traja kamaráti vynašli špičkové tričko pre mužov i ženy, ktoré odolá potu a špine CityZen

Unikátna výroba na Slovensku

Väčšina produkcie sa šije u našich západných susedov. No napríklad unikátne goliere polokošiel, sa vyrábajú na Slovensku. Nikde v Európe totiž CityZen® nenašiel výrobcu, ktorý by na polo tričká ušil pevné goliere, ktoré poznáme z tradičných košieľ, a zároveň ich vyrobil v požadovanej kvalite a vcelku.

Traja kamaráti vynašli špičkové tričko pre mužov i ženy, ktoré odolá potu a špine Traja kamaráti vynašli špičkové tričko pre mužov i ženy, ktoré odolá potu a špine CityZen

Našli ho až na Slovensku – v Žiline. „V minulosti bolo Československo textilnou krajinou, ktorá bola preslávená vysokou kvalitou a unikátnosťou. Na túto tradíciu chceme nadviazať našimi tričkami a ďalšími produktami vyrábanými špeciálnou technológiou s unikátnymi vlastnosťami,“ uzatvárajú zakladatelia.

 

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:47