Kúpele SPA Aphrodite ponúkajú špičkové beautySpa Aphrodite Rajecké Teplice
StoryEditor

Kúpele SPA Aphrodite ponúkajú špičkové beauty

13.05.2021, 00:00
PR Články

U NÁS OMLADNETE

Kúpele Spa Aphrodite v Rajeckých Tepliciach budujú značku luxusného kúpeľného zariadenia určeného pre tú najnáročnejšiu klientelu. Nezabúdajú neustále na inovácie, ktoré zvyšujú kvalitu a rozsah poskytovaných služieb pre božský relax. Jedinečný vodný a saunový svet, Natural Spa, nové Spa Rehab Clinic, liečebné procedúry, blahodárne účinky termálnej liečivej vody, ozdravné pitné kúry a špičkové beauty pre nežné pohlavie.

Kúpele SPA Aphrodite ponúkajú špičkové beauty Kúpele SPA Aphrodite ponúkajú špičkové beauty Spa Aphrodite Rajecké Teplice

MADEROTERAPIA - TELO BEZ CELULITÍDY

V našom zariadení Spa Aphrodite sme od mája znova otvorili brány luxusného estetického štúdia Aphrodite Beauty, kde ponúkame nové ošetrenie, ktoré robí doslova zázraky na počkanie. Neveríte? Výsledky sú viditeľné už po prvom ošetrení.

Kúpele SPA Aphrodite ponúkajú špičkové beauty Kúpele SPA Aphrodite ponúkajú špičkové beauty Spa Aphrodite Rajecké Teplice

​Letná sezóna je predo dvermi, a preto sa na ňu treba patrične pripraviť! Poradíme vám ako zatočiť s „lockdownovými“ kilami navyše, či s pomarančovou pokožkou, ktorá trápi nejednu z nás. Tento zázrak sa volá maderoterapia, ktorá je v kombinácií s pitným režimom, zdravou stravou a saunovaním, zaručeným bojovníkom. Pomôže z tela vyplaviť toxíny, redukovať tukové bunky a zbaviť telo prebytočnej vody a celulitídy. Ako? Špeciálnymi masážnymi drievkami, ktoré naštartujú váš lymfatický systém.

Terapeut drevenými prvkami rôznych tvarov a povrchov v kombinácii s prírodnými olejmi rytmickými pohybmi spevňuje a masíruje vaše telo. A tak vďaka intenzívnemu tlaku podporuje metabolizmus pri jeho reštarte. Masáž zasahuje hlboko do pokožky a aktivuje bunky vo vnútri. Vďaka tomu je terapia obzvlášť účinná pre zmenšenie pásu, odstránenie tuku na bokoch, spevňovanie stehien a nôh, či zmenšenie objemu žalúdka. Slovo madera pochádza zo španielčiny a jeho doslovný preklad je „liečenie drevom“.

Už odjakživa sa drevo využívalo na terapeutické a estetické účely, no maderoterapia nie je efektívna len pri tvarovaní postavy. Tento prírodný spôsob masáže účinne reaguje na zníženie stresu, uľahčenie obnovy buniek, či zmiernenie bolesti svalov a kĺbov. Doprajte si hodinový relax, počas ktorého sa v našom Aphrodite Beauty postarajú o krásu, pevnosť a zdravie vášho tela!


Viac na www.spa.sk

Kúpele SPA Aphrodite ponúkajú špičkové beauty Kúpele SPA Aphrodite ponúkajú špičkové beauty Spa Aphrodite Rajecké Teplice

 

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 03:18