DaDaboom
StoryEditor

Retro hračky sú opäť trendy! Zamiluje si ich každý

25.03.2021, 23:00
PR Články
Milovali ich doslova celé generácie, pretože boli kvalitné, jednoduché, a hlavne nezničiteľné. Vyrábali sa z dreva, kovu či plastov a dnes zažívajú retro hračky svoj opätovný návrat do obchodov! Dostali moderný dizajn, vďaka čomu si ich zamiluje každý.

Určite si ich všetci pamätajú. Vláčiky, hracie skrinky, drevené zvieratká a počítadlá, trojkolky, či rôzne doplnky do detskej izbičky môžete nájsť v obchodoch dodnes. Dostali síce novšie a krajšie prevedenie, no nápad ostáva. Deti ich milujú a rodičia sa vrátia na chvíľu späť do detských čias. Preto sa môžu oprávnene pýšiť tým, že sú nestarnúcim trendom v obchodoch po desaťročia.

Nestarnúca klasika – drevené hračky

Sú ideálnou voľbou, ak hľadáte krásny a funkčný doplnok do detskej izby. Drevo je prírodný materiál, ktorý je takmer nezničiteľný. To znamená, že vydrží doslova roky a obľúbené kúsky v rodine môžu dediť celé generácie. Drevené hračky z kvalitného masívneho dreva, spĺňajúce tie najprísnejšie európske normy sú stávkou na istotu. Je tomu tak vďaka svojej zdravotnej nezávadnosti, nezničiteľnosti aj po rokoch, ale aj kvôli krásnemu vzhľadu,“ vysvetľuje Tereza Kubániková, odborníčka na hračky pre deti z firmy DaDaboom.sk. Retro hračky sú opäť trendy! Zamiluje si ich každý Retro hračky sú opäť trendy! Zamiluje si ich každý DaDaboom Drevo je súčasťou ľudských životov odjakživa. Už naši predkovia objavili jeho potenciál. Má bohaté využitie, a v prípade hračiek pre deti ponúka obrovské kreatívne možnosti. Je výborným prírodným materiálom, príjemným na dotyk, navodzuje pocit tepla a pohody. Nemožno sa čudovať, že drevo bolo a stále je bohato využívané v živote človeka. Hračky nie sú výnimkou! Čoraz väčšiemu počtu rodičov záleží na tom, aby boli hračky pre ich deti z prírodného materiálu, spĺňali ekologické požiadavky a boli zdravotne neškodné. Dnes, v dobe plnej plastov a umelých materiálov odborníci odporúčajú, aby sa človek obklopoval prírodnými doplnkami čo najviac. O to viac to platí pri deťoch.

Rozprávkový koník na hojdanie

Najobľúbenejšia hračka pre dievčatká aj chlapcov od nepamäti. Dnes už je zároveň dizajnovým kúskom do každej detskej izby. Splniť deťom sen o koníkovi, ktorého môžu mať vo svojej izbičke nie je vôbec ťažké. „Drevený hojdací koník je ručne maľovaný farbami spĺňajúcimi európske normy. Hojdanie zabezpečí dobrú zábavu, a tiež má pozitívny účinok na nervový systém, pomáha na rozvoj koordinácie a rovnováhy detí,“ hovorí Tereza Kubániková, odborníčka na hračky pre deti z firmy DaDaboom.sk.  Retro hračky sú opäť trendy! Zamiluje si ich každý Retro hračky sú opäť trendy! Zamiluje si ich každý DaDaboom Autíčka sú overená zábava

Ak máte doma malého pretekára, ktorý zbožňuje všetko, čo má štyri kolesá, určite sa mu zapáči drevené autíčko. Autíčko tiež poslúži ako vďačná pomôcka, ak sa deti učia chodiť. Takéto chodítko si jednoducho zamilujú. Väčšie deti zase v autíčku môžu voziť svoje hračky, bábiky či plyšové jednorožce. Krásne dotvorí detskú izbičku a postará sa o zábavu tých najmenších.  Vhodné je aj pre väčšie deti, pre ktoré je zábava voziť svoje obľúbené hračky. Fantázii sa medze nekladú, no faktom ostáva, že drevené autíčka z obchodov len tak ľahko nevymiznú. Retro hračky sú opäť trendy! Zamiluje si ich každý Retro hračky sú opäť trendy! Zamiluje si ich každý DaDaboom Trojkolka – dedičstvo viacerých generácií

Trojkolka je snom všetkých detí, ktoré sa ešte nevedia bicyklovať, no veľmi po tom túžia. Pomôžte im stať sa malým cyklistom už teraz. Patrí medzi najobľúbenejšie aktivity, hlavne v prípade, ak už dieťa vyrástlo a nechce sa mu sedieť v kočíku. Môže na nej ľahko spoznávať zaujímavé veci, pohybovať sa, a zároveň si osvojí nové činnosti. Napríklad sa naučí ako ísť rovno, pohybovať riadidlami a postupne si osvojuje schopnosť orientovať sa v priestore. Čo je však najlepšie, je to skvelý nástroj na učenie sa a motivovanie detí k pohybu, vďaka čomu im bicyklovanie pôjde neskôr ako po masle. DaDaboom ponúka prvotriedne belgické trojkolky, ktoré vynikajú prvotriednym spracovaním, krásnym retro dizajnom, a zároveň sú pre deti pohodlné.

Retro hračky sú opäť trendy! Zamiluje si ich každý Retro hračky sú opäť trendy! Zamiluje si ich každý DaDaboom

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 11:48