Tento účes vyzerá najlepšie v kombinácii s veľkými prirodzenými vlnami. je skvelou voľbou pre ženy, ktoré potrebujú hore väčší objem. Ten vytvoríte tužidlom a následne vlhké vlasy vyfúkate fénom s ohrúhlou kefou.Youtube
StoryEditor

Dokonalá hriva aj bez návštevy kaderníčky. Vyčarujte si ju doma pred vlastným zrkadlom

18.03.2021, 23:00
PR Články
Počas karantény venujeme našej korune krásy zvýšenú pozornosť. Základom pri farbení, ale aj pri hydratovaní či posilnení vlasov, je správny výber kozmetiky. Na aké produkty sa môžete spoľahnúť?

Stop žltým vlasom

Vďaka sile špeciálnych fialových pigmentov zbaví tento šampón vaše vlasy nežiaducich žltých odleskov a neutralizuje farbu. Prirodzeným blond, sivým, farbeným a melírovaným vlasom dodá chladný lesk.

Šampón neutralizujúci žlté tóny No Yellow, Fanola, 10,79 € na notino.sk notino.sk

​​Výrazná a odvážna!

Taká je aj limitovaná edícia od značky Batiste – Wonder Woman. Limitka vznikla v spolupráci s Warner Bros pri príležitosti 80. výročia tejto obľúbenej superhrdinky. Vôňa suchého šampónu je presne taká ako samotná hrdinka, výrazná a odvážna. S tónmi bergamotu, ruže a vanilky. #yesyoucan

Suchý šampón Wonder Woman, Batiste, 3,99 € Batiste

Trojitá sila

Komplex troch účinných bylín v šampóne Carpathia Herbarium nabije vaše vlasy energiou. Nechtík, lipa a šalvia podporujú rast, zvyšujú pružnosť a lesk. Splňte si sen o dlhých vlasoch vďaka prírode.

Šampón, Carpathia Herbarium, 3,99 € Carpathia Herbarium

Stará dobrá žihľava

Kombinácia prírodných extraktov zo žihľavy a pšeničných klíčkov pomôže aj vašej korune do krásy. Jediná fľaštička sa postará o zdravý rast i pružnosť.

Bezoplachová vlasová kúra v spreji, Dixi, 2,49 € Dixi

Doslova horúca inovácia pre dlhé vlasy!

Dlhé vlasy a boj s poškodenými a rozštiepenými končekmi je večná téma. Predovšetkým dlhé vlasy si žiadajú náležitú starostlivosť. Elseve Dream Long od L'Oréal Paris je prvý rad, ktorý perfektne rozumie potrebám dlhovlások. A teraz je navyše doplnený o špeciálnu masku Elseve Dream Long Steam Mask, ktorej výsledky vidieť už po prvom použití. Prvá samohrejivá maska na vlasy pomocou tepla ľahšie preniká k vlasu a pomáha obnoviť jeho krásu a zachovať dĺžku. Efekt stavia na dvoch krokoch. Intenzívny balzam obohatený o „rastlinný keratín“, vitamíny a ricínový olej, ktoré vlasy intenzívne vyživujú.

Samohrejivá maska na vlasy Elseve Dream Long Steam Mask, L'Oréal Paris, 4,99 € L'Oréal Paris

Pre ľahšie rozčesávanie a menšiu lámavosť vlasov

Vlasový balzam obsahuje množstvo bioaktívnych látok, ktoré vlasy vyživujú, podporujú hladké rozčesávanie a znižujú ich lámavosť. Jojobový olej dodáva pružnosť a lesk, konopný obsahuje množstvo esenciálnych mastných kyselín a argánový pomáha vlasy chrániť a regenerovať. Ďalšie zložky priaznivo pôsobia na vlasovú pokožku. A má krásnu, zmyselnú vôňu! Urobí radosť každej žene, ktorá chce svojim vlasom dopriať ucelenú prírodnú starostlivosť.

Výživný balzam na vlasy, Nobilis Tilia, 10,82 € na nobilis-tilia.sk Nobilis Tilia

Žiarivé a zdravé

Diamantové olejové sérum Shine Rose od značky Philip Martin´s je dokonalá výživa, revitalizácia a ochrana pred fénovaním a žehlením či kulmovaním vlasov. Obsahuje Bio jojobový a Bio olivový olej, ktoré vo vlasoch vytvoria žiarivý lesk, zdravý vzhľad a štruktúru vlasov. Vďaka unikátnej technológii nezaťažuje vlasy, preto je vhodný pre všetky typy vlasov, aj pre tie najjemnejšie.

Olejové sérum Shine Rose, Philip Martin´s, 46 € Philip Martin´s

Tuhé zázraky

Hlavným účinkom tuhého šampónu je regenerácia a revitalizácia vlasovej pokožky. Celistvosť kože a zníženie suchosti a drsnosti je dané účinnými prírodnými zložkami. Základnou bázou tuhého kondicionéru Stay Beautiful je kakaové maslo s výbornými hydratačnými účinkami na pokožku a vysokým obsahom kvalitných mastných kyselín. Je vhodný aj pre ženy s veľmi citlivou pokožkou. Hydrolyzovaný ryžový proteín reparuje vlasy, zväčšuje ich objem a zabraňuje nepríjemnému elektrizovaniu. V kombinácii s provitamínom B5 má ochranný efekt pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi.

Tuhý šampón proti lupinám, Moringly, 12 € na moringly.com moringly

Tuhý kondicionér na vlasy, Moringly, 12 € na moringly.com moringly

Dva v jednom

Uchovajte po zafarbení intenzívny odtieň vlasov čo najdlhšie kombináciou malinového octu a ošetrujúceho makadamového oleja, ktorá vlasy dlhodobo chráni pred vymývaním farby. Vďaka jemnému zloženiu navyše chráni aj prirodzené pH pokožky hlavy a nevysušuje. Výsledkom sú hebké, vyživené a žiarivé vlasy. Použiť ho môžete dvoma spôsobmi. PURE COLOR 2 v 1.

Kondicionér a kúra na vlasy PURE COLOR 2 v 1, NIVEA, 4,15 € nivea

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. apríl 2024 16:51