Avonu záleží na každom hlaseAvon
StoryEditor

Avonu záleží na každom hlase

16.03.2021, 23:00
PR Články
Inšpiratívne ženy sa tento rok stretli na jednom mieste, aj keď len virtuálne. Ich príbehy odzneli na konferencii CHANGE IS A CHANCE, ktorá rezonovala Prahou 8.3.2021. Dôležitých tém sa zhostila obľúbená moderátorka Adela Vinczeová, a tak vyspovedala hneď niekoľko cieľavedomých žien.

Virtuálne podujatie bolo rozdelené do štyroch častí, v ktorých sa ostrieľaná Adela spolu s inšpiratívnymi hostkami nebála odhaliť mnohé spoločenské problémy či stereotypné názory. „Napriek tomu sa naša konferencia niesla v optimistickom duchu a vzájomným zdieľaním nám šlo o jediné. Pomôcť tomu, aby bolo hlasy žien viac počuť, dodať ženám nádej a silu postaviť sa zmenám čelom,“ vyjadrila sa Dajana Hričovec.

Jedinečná konferencia sa tak niesla v znamení podpory, súdržnosti, odvahy a zdieľania. Hovorilo sa o dôležitosti zastúpenia žien v mnohých odboroch, o ženách v biznise aj o vnímaní genderových stereotypov. Nutnosť zmien v týchto oblastiach je viac než žiadúca. Medzi hosťami nezabudnuteľnej konferencie CHANGE IS A CHANCE ste si mohli všimnúť speváčku Daru Rolins, hejtmanku Stredočeského kraja Petru Peckovú, predsedkyňu Akadémie vied Evu Zažímalovú, astrobiologičku Michaelu Musilovú či cukrárku Ivetu Fabešovú.

Značka Avon je lídrom na trhu s dekoratívnou kozmetikou na Slovensku aj v Česku. Popri všetkom sa navyše stíha dlhodobo venovať aj CSR aktivitám. Ľudské zdravie, problematika násilia či rovnaké príležitosti spoločnosti nie sú cudzie a tak sa týmto témam venuje kontinuálne a s maximálnym úsilím. Avonu záleží na každom hlase Avonu záleží na každom hlase Avon „Myslím, že práve v tejto dobe, ktorá je pre nás všetkých mimoriadne ťažká, je nutné vyslať ženám jasný odkaz sme s vami, záleží nám na vás, a aj keď sa nemôžeme stretávať, naša snaha má jasný cieľ: Zdieľanie. Podpora. Ženská spolupatričnosť. Spoločne máme svetu čo povedať, tvrdí PR & advertising supervízorka spoločnosti AVON Dajana Hričovec.

Ak ste konferenciu nestihli pozerať naživo a radi by ste si dodatočne pozreli rozhovory s inšpiratívnymi ženami, nájdete ich postupne na YouTube-ovom kanáli spoločnosti Avon. Navyše si môžete pozrieť aj videá zo zákulisia natáčania alebo úvodné video, v ktorom sa dozviete viac o celom projekte. Nikdy nie je neskoro prehovoriť!

Nás zaujal rozhovor s astrobiologičkou Dr. Michaelou Musilovou.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:29