Naša pomoc rastie s vašou podporou. Aj vďaka vašim 2 % vraciame deti späť do životaDeťom s rakovinou
StoryEditor

Naša pomoc rastie s vašou podporou. Aj vďaka vašim 2 % vraciame deti späť do života

11.03.2021, 23:00
PR Články
Aj vďaka vám, vieme deťom poskytnúť kvalitnú starostlivosť a pomocnú ruku pri návrate do bežného života. Od roku 2015 sa nám podarilo vyzbierať už celkom 1 500 000 eur. Všetky tieto prostriedky sme použili na rekonštrukciu oddelenia, vytvorenie dennej kliniky, špičkové prístroje, modernizáciu herne, či nové rodičovské lôžka.

Vľúdne prostredie, kvalitná starostlivosť, najlepšia možná liečba

Pre deti a ich rodiny z celého Slovenska sa počas hospitalizácie stáva klinika druhým domovom a najmä tí najmenší tu spolu s rodičmi trávia väčšinu svojho času. Rodičia detí bojujúcich s rakovinou musia byť aktívnymi partnermi v celom procese starostlivosti: od diagnostiky, liečby až po celkovú a následnú starostlivosť o chorého. Deti a dospievajúci s rakovinou a ich rodiny by nemali ísť touto cestou sami, potrebujú sa o niekoho oprieť. Aj vďaka 2 % majú tieto rodiny možnosť stráviť na klinike s deťmi kvalitný čas.

Aj vaše 2 % nám pomáhajú úspešne vrátiť deti do života.
Prispejte transparentne tam, kde to má zmysel.

Darujte svoje 2 % daní deťom a ich rodinám z celého Slovenska, ktoré statočne bojujú o svoj návrat do života. Pozrite sa na aktivity a projekty, ktoré sa nám podarilo realizovať doteraz a stiahnite si vzorový formulár pre darovanie 2 % z vašich daní Deťom s rakovinou n.o.: https://www.detomsrakovinou.sk/

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:58