Pravidelne užívajte kolagén - jeho účinky vás prekvapiaFit4you
StoryEditor

Pravidelne užívajte kolagén - jeho účinky vás prekvapia

25.02.2021, 23:00
PR Články
Fit4you Collagen Complex bol vyvinutý priamo pre ženy a stal sa najpredávanejším produktom spoločnosti MAXIM PHARM na našom trhu. Spomalenie starnutia, pevnejšie nechty a zdravšie vlasy. To je len časť jeho účinkov, ktoré si určite zamilujete.

Kolagén značky fit4you dopĺňa telu kolagénovú bielkovinu, omladzuje pleť, pomáha pri všetkých problémoch kostrovej hmoty a kĺbov, spevňuje a revitalizuje vaše vlasy a nechty. "Náš produkt obsahuje hydrolyzované bravčové  kolagénové peptidy a unikátne peptidy z membrán vaječných škrupín, ktoré sú vysoko vstrebateľné organizmom” hovorí Ján Hartl, majiteľ spoločnosti. 

Pravidelné užívanie fit4you Collagen Complex-u môže mať rôzne zdravotné výhody od zmiernenia bolesti kĺbov po zlepšenie kvality pokožky. Napomáha zlepšiť pružnosť pokožky, znížiť viditeľné vrásky a zvýšiť prietok krvi do pokožky. 

Menej vrások už po niekoľkých týždňoch užívania

 “S pribúdajúcim vekom telo produkuje menej kolagénu, čo vedie k suchej pokožke a tvorbe vrások.” 

Práve s vráskami chce bojovať väčšina žien. Užívaním kolagénu dokážete predchádzať ich vzniku a zároveň zjemniť vzhľad tých vrások, ktoré už máte. Klinické štúdie potvrdili, že výživové doplnky obsahujúce kolagén, môžu dopomôcť spomaliť starnutie pokožky a k redukcii vrások.  

Pravidelne užívajte kolagén - jeho účinky vás prekvapia Pravidelne užívajte kolagén - jeho účinky vás prekvapia Fit4you

Kolagén dokáže spevniť nechty aj vlasy

Kolagén napomáha zvýšiť pevnosť aj vašich nechtov tým, že zabráni lámavosti. Okrem toho môže stimulovať vaše vlasy a nechty k dlhšiemu rastu. Navyše podporuje produkciu ďalších proteínov, vrátane elastínu a fibrilínu, ktoré môžu za lepšiu pevnosť nechtov a vlasov. 

3 roky vývoja priniesli najlepší kolagén pre ženy

Vývoj práškového kolagénu Collagen Complex trval skoro tri roky v spolupráci so špičkovým ortopédom MUDr. Martinom Kordošom, ktorý má dlhoročné skúsenosti a vyliečil nespočetné množstvo pacientov. Na základe zozbieraných dát a analýz sa spoločnosti MAXIM PHARM podarilo zostaviť unikátne zloženie práškového kolagénu, ktoré ženy potrebujú pre udržanie svojho príťažlivého zovňajšku. Jeho blahodarné účinky nepriamo dokazujú narastajúce množstvá predaných kusov a pozitívne referencie našich stálych zákazníkov.

Pravidelne užívajte kolagén - jeho účinky vás prekvapia Pravidelne užívajte kolagén - jeho účinky vás prekvapia Fit4you Telo si vie kolagén vyprodukovať aj samo, no po 25. roku života začne jeho produkcia klesať a po 40. roku sa môže zastaviť úplne. Preto je jeho suplementácia aj z preventívneho hľadiska viac ako prínosná. Vyskúšajte účinky kolagénu, nebudete sa ho chcieť vzdať.

Benefity užívania:

  • Prispieva k udržaniu správneho fungovania imunitného systému, k správnej tvorbe kolagénu, funkcií krvných ciev, psychiky.
  • Prispieva k udržaniu zdravých kostí, správneho fungovania svalov a zubov.
  • Má anti-age efekt, zvyšuje hydratáciu a elasticitu pokožky.
  • Podporuje zdravie kĺbov a spojivových tkanív, zlepšuje najmä ich funkcie a pohyblivosť.
  • Blokuje zápaly a zápalové procesy, zlepšuje priepustnosť bunkových membrán, znižuje hladinu voľných radikálov.
  • Má protizápalový účinok.

Na e-shope www.fit4you.fit si máte možnosť zakúpiť fit4you kolagény s ich rôznymi doplnkami výživy za zvýhodnené ceny balíčkov.

 

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:24