Dámy, buďte na Vianoce za hviezdu!Shutterstock
StoryEditor

Dámy, buďte na Vianoce za hviezdu!

03.12.2020, 23:00
PR Články
Bridgitte Bardot, Claudia Cardinale, Lída Baarová… Tieto hviezdy svetového formátu sú symbolom nadčasovej krásy. Každá z nich vedela úplne presne, čo sú jej prednosti a ako ich decentne zdôrazniť. Pokiaľ dumáte, čo nie je dobré podceniť, tak odpoveď je jednoduchá. Sú to práve vaše vlasy, ktoré si žiadajú pozornosť, pretože sú korunou vašej krásy!

Starostlivo sa staráte o svoju tvár, ale vlasom sa už toľko pozornosti nedostáva? Neriskujte! Práve vlasy dokážu jednoducho očariť každé mužské oko. Pokiaľ túžite oslniť svojich blízkych u vianočného stromčeka, vyskúšajte pár osvedčených rád, ako vlasom navrátiť ich zdravie, silu a hlavne krásu.

Vajíčka – nie len k raňajkám

Vajcia obsahujú minerálne látky, vitamíny, aminokyseliny a hlavne proteíny, ktoré sú pre poškodené vlasy doslova záchranou, pretože si poradia s ich vysušovaním a dodajú vlasom opäť stratenú silu. Postup je jednoduchý. Stačí si len pripraviť misku, do ktorej si rozklepnete vajce. Množstvo vajec je závislé na dĺžke vlasov. Vajce je nutné poriadne rozmiešať s potom starostlivo naniesť po celej dĺžke vlasov. Vlasy potom stačí len zakryť čiapkou alebo igelitovým vreckom a nechať pôsobiť po dobu 20 min. Po uplynutí požadovanej doby sa vlasy opláchnuť vlažnou vodou bez šampónu. Vlasom sa vráti lesk a budú pôsobiť zdravo a sviežo.

Kefa je váš parťák, nie nepriateľ!  

Aby boli vlasy zdravé a krásne, mali by sa denne prečesávať kvalitnou kefou. Len obyčajný hrebeň nestačí. Pri jeho použití totiž dochádza k masírovaniu pokožky hlavy, čo je pre dobrý vzhľad vlasov nevyhnutné. Pri kúpi kefy a zamerajte na prírodné materiály.

Plný účes je šik!

Zanedbaný účes pôsobí už od nepamäti nehorázne sexy. Ako toho docieliť? Po umytí šampónom pre väčší objem naneste ku korienkom penové tužidlo a vlasy vyfúkajte pomocou difuzéru. Vlasy budú plnšie, a pritom budú mať prirodzený pohyb. Ideálne je vlasy vypnúť na  zátylku a predné partie nechať voľne poletovať.

Dámy, buďte na Vianoce za hviezdu! Dámy, buďte na Vianoce za hviezdu! DonnaHair

Ako byť pod vianočným stromčekom za bohyňu?

Mechanická údržba vlasov je rozhodne dôležitá, ale nie vždy stačí. Pokiaľ dlhodobo sledujete, že vaše vlasy nevyzerajú dobre, môže to byť nedostatkom živín, ktoré sú pre ich zdravie a krásu nevyhnutné. V tomto prípade je vždy dobré upraviť jedálniček, aby  obsahoval pestrú a vyváženú stravu bohatú na potrebné látky. Pokiaľ chcete dopriať svojim vlasom naozaj výdatnú vzpruhu, vsaďte na osvedčeného pomocníka nejednej ženy, unikátny výživový doplnok DonnaHAIR® Forte. Práve ten obsahuje zvýšený obsah aminokyselín, pivovarských kvasníc a biotínu, ktorý podporuje normálny rast vlasov, pomáha pri lámaní a štiepení a udržiava ich lesk. Zloženie prípravku DonnaHAIR je špeciálne prispôsobené tiež pre potreby tehotných a dojčiacich žien. Prípravok dostanete vo vašich lekárňach.

Prežite tie najkrásnejšie Vianoce krásna!

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:33