Shutterstock
StoryEditor

Vianočné darčeky, ktoré potešia nie len každú ženu

26.11.2020, 23:00
PR Články
Vianoce klopú na dvere! Ak práve premýšľate, čo svojim blízkym darovať pod stromček, urobte si pohodlie a začítajte sa! Práve tu je pre vás pripravených niekoľko praktických tipov, ktorými určite svoje okolie potešíte.

Keď pleť trápia vrásky…

S rastúcim vekom sa pokožka postupom času mení. Zmeny sú potom najviditeľnejšie na tvári. Už okolo 25. roku sa na nej totiž začínajú objavovať prvé vrásky a jemné linky, ktoré vyvolávajú u žien zásadné znepokojenie – sú totiž jedným zo znakov starnutia.

Pokiaľ viete, že vaša blízka osoba zvádza boj s vráskami, nie je nič ľahšie, než jej zaobstarať jedinečnú očistnú regeneráciu - PLANTHÉ Arganový olej regeneračný. Ten obsahuje unikátnu kombináciu zvláčňujúceho a hydratujúceho arganového oleja s extraktami z granátového jablka a rozmarínu lekárskeho, ktorý pleti poskytuje dôkladnú, ale zároveň šetrnú očistu. Izoflavonoidy z granátového jablka dodávajú oleju intenzívny omladzujúci účinok. Arganový olej vašu pokožku hĺbkovo vyživí, dokonale zregeneruje a zanechá ju zamatovo hebkú a sviežu.

Na vrásky sa rovnako skvele osvedčilo PLANTHÉ Hyalurónové sérum omladzujúce, ktoré obsahuje jedinečnú kombináciu kyseliny hyalurónovej, ružovej vody, extraktov zeleného čaju a chmeľu s blahodarným omladzujúcim účinkom. Táto kombinácia látok efektívne hydratuje a vypína pleť, účinne vypĺňa vrásky a dodáva pokožke pocit mladosti a sviežosti. Zelený čaj spomaľuje starnutie, chmeľ udržiava pružnosť pleti a kvetinová voda z ruží jej dodá jemnú sviežu vôňu a mladistvú energiu. PLANTHE PLANTHE

Keď pleť trápi únava…

S príchodom chladných dní často padne tieň aj na pleť. Zdravé opálenie a bronzový nádych urýchlene mizne, pleť zošedne a vracajú sa neduhy, na ktoré sa behom letnej sezóny zabudlo. Chcete darovať pod stromček žiarivú pleť počas celého roku? Potom stavte na marhuľové oživenie pleti. PLANTHÉ Marhuľový olej vyživujúci predstavuje unikátnu kombináciu marhuľového oleja s extraktami z rozmarínu lekárskeho a rakytníka, ktorý je skvelou voľbou pre suchú a citlivú pleť. Marhuľový olej totiž dokonale hydratuje a antioxidačná aktivita rozmarínového extraktu ju ochráni pred vonkajšími nepriaznivými vplyvmi. Vďaka obsahu karotenoidov sa tento olej skvele hodí aj po opaľovaní. Marhuľový olej vašu pokožku účinne upokojí, perfektne vyživí a prevonia.

Aj mladá pleť potrebuje kvalitnú starostlivosť

Vysoká kvalita a univerzálnosť prírodných olejov oslovuje aj mladšie ročníky. Už dávno totiž nie je tajomstvom, že mladistvá pleť si rovnako ako ktorákoľvek iná vyžaduje kvalitnú starostlivosť s klinicky overenými účinkami.

Čo trápi mladú pleť?

Aj keď sa môže zdať, že mladá pleť nepotrebuje starostlivosť, opak je pravdou. Práve v tomto období má pleť špecifické nároky na vhodnú starostlivosť, aby bola krásna a plná života.

Akné, jazvičky, pigmentové škvrny a rôzne kožné defekty

Málokto sa s touto komplikáciou v mladšom veku nestretol. Osvedčeným pomocníkom môže byť napríklad PLANTHÉ Moringový olej, ktorý pokožku dokonale ošetrí a rozžiari. Pre zosilnenie účinku pôsobenia je ideálne, aby bol prípravok obohatený  o ďalšie bylinné extrakty ako napríklad rozmarín lekársky či  Aloe vera, ktoré majú skvelé výsledky v boji proti akné alebo pigmentovým škvrnám.

Odreninky a štípance

Nepríjemné svrbiace štípance a odreninky nie sú nič, čo by zasiahnutému jedincovi pridalo na kráse a dobrej nálade. Práve preto je vhodné mať po ruke olej z čajovníka, PLANTHÉ Tea Tree oil. Práve ten šetrne ale zároveň dôkladne ošetruje odreninky a iné kožné defekty. Naviac má overené účinky  aj v boji s aknóznou pokožkou, často sa používa na nepríjemné opary alebo tiež aj na afty.

Kvalita hrá hlavnú úlohu, preto vyberajte dôkladne!

Existuje mnoho typov olejov od rôznych značiek a samozrejme s rôznou kvalitou. Pokiaľ chcete naozaj zaistiť svojim blízkym to najlepšie, zamierte do lekárne. Práve tam vám odborný personál, ktorý rozumie problematike dermokozmetiky, bude schopený odporučiť olej priamo na mieru vašim potrebám. Výhodou kvalitných lekárenských produktov je, že sú nie len klinicky overené, ale naviac spájajú najnovšie poznatky modernej farmácie s tradičnými prírodnými látkami. Príjemným zistením pre vás môže byť aj fakt, že cena môže byť aj nižšia než u „módnych“ kozmetických značiek.

Prežite krásne Vianoce bez chyby na kráse!

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 19:48