Praktické tipy, vďaka ktorým vyberiete partnerovi vhodný darček
StoryEditor

Praktické tipy, vďaka ktorým vyberiete partnerovi vhodný darček

20.08.2020, 00:00
PR Články
Dar je prejavom úcty a náklonnosti. Vyjadrením lásky a pocitov k blízkej osobe, ktorú chceme niečím pekným potešiť. Avšak, niektorými nevhodnými predmetmi môžeme druhú stranu naopak uraziť a vzťah s ňou si pokaziť. Nepríjemným situáciám a chybám sa dá ale vyhnúť, stačí vedieť, čo sa komu oplatí podarovať.

Dôležité body, na ktoré by ste sa pri výbere daru pre muža mali zamerať

Podceniť situáciu pri výbere vhodného daru pre muža sa neoplatí, pretože si jedna alebo druhá strana môže začať vytvárať falošné nádeje a nemusí to dobre dopadnúť. Samozrejme, záleží tiež od toho, ako dobre sa s ním poznáte a v akom vzťahu ste. V každom prípade sa dá orientovať aj podľa nasledujúcich bodov, ktoré môžu byť pre vás smerodajné:

  • záľuby - tematické dary sú vždy cenné, hlavným cieľom je poznať účel. Záľuby vám v tom môžu pomôcť;
  • práca - nedávajte niekomu pracovné príslušenstvo alebo nástroj, ak si nie ste stopercentne isté výberom a jeho užitočnosťou;
  • odev – aj muži majú záľubu v peknom oblečení a doplnkoch, ak si ale nie ste isté výberom, pomôže a inšpiruje vás pánska móda z moderného e-shopu;
  • rozpočet – aj ten o vhodnosti alebo výbere konkrétneho daru rozhoduje. Menej je ale niekedy skutočne viac.

Darujte mu kvalitné a originálne veci s významom

Ak viete, čo človek žije, čo sa mu páči a o čom sníva, potom sú vysoko kvalitné originálne veci s významom absolútna výhra. Všeobecne si muži ale pri darčekoch potrpia na ich praktickosť, štýl a funkcie. Stručne povedané, použite svoju fantáziu a pokúste sa zistiť, čím bude váš partner najviac prekvapený. Praktické tipy, vďaka ktorým vyberiete partnerovi vhodný darček Praktické tipy, vďaka ktorým vyberiete partnerovi vhodný darček

Klasika, ktorou nikdy nič nepokazíte

Nie je osoba, ktorú chcete niečím milým prekvapiť, blízkou osobou, o ktorej by ste niečo z vyššie spomenutých vecí vedeli? Bez ohľadu na to, koho darom potešíte, vždy hľadajte ten, ktorý bude príjemný a praktický.

Snažte sa odhadnúť dar aj na základe štýlu obliekania, prvého dojmu alebo vkusu. V tomto prípade sú výhodné tradičné pánske dary - kniha, manžetové gombíky alebo organizátor či dobrá fľaša vína. Ak je príjemcom daru bližšia osoba, kravata, pero alebo parfum ho môžu potešiť. Vtipné ponožky vyčaria úsmev na tvári tiež.

Športové darčeky

Šport je v dnešnej dobe na vrchole popularity a u moderných mužov to platí dvojnásobne. Všetko ale záleží na tom, aký druh aktivít príjemca daru preferuje. Ak sú ale všetky jeho športové úspechy obmedzené iba na sledovanie futbalových zápasov v televízii, pokojne mu dajte lístok na zápas obľúbeného tímu.

Zo športových a pomerne lacných darčekov vám odporúčame fitness náramky. Sú ideálnymi a skutočnými pomocníkmi pre športovcov a tých, ktorí sa starajú o svoje telo a zdravie. Zariadenia sa pohodlne pripevnia k zápästiu a zhromažďujú všetky potrebné informácie o fyzickej aktivite a výdajoch energie, kvalite spánku a niektorých ďalších parametroch života.

Darujte mu relax

Aj muži potrebujú odpočinok, pretože práve na ich pleciach často leží starostlivosť o celú rodinu. V exotickom rezorte, u nás na Slovensku alebo len tak niekde v prírode sa dá odreagovať najlepšie.

Pre vonkajšie pikniky s rodinou alebo priateľmi mu zakúpte súpravu na opekanie, stan, mini chladničku, skladaciu stoličku alebo stôl a výkonnou lampu. K ideálnym darom na relax patria aj všetky druhy príslušenstva do vane, ako aj súpravy na poker alebo iné stolové či počítačové hry.

Dobrou voľbou by mohli byť aj lístky na koncert, divadlo alebo inú udalosť, na ktorej sa už dlho chcela dotyčná osoba zúčastniť. Spoločná túra je skvelá tiež, pretože vám pomôže sa ešte viac zblížiť.

Dar by ale nemal byť príliš drahý (pokiaľ to samozrejme nie je zvláštna príležitosť a dátum). V opačnom prípade riskujete uvedenie človeka do nepríjemného postavenia, keď vám z nejakého dôvodu nebude môcť pri významnej udalosti ponúknuť darček porovnateľný s hodnotou toho vášho. Tak na to myslite a určite sa do vhodného darčeka „trafíte“ :-)

 

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:34