StoryEditor

Čo hľadajú ženy v počítači?

21.12.2021, 23:00
PR Články
V domácnosti sú hlavným financ majstrom stále väčšinou ženy, ktoré podľa prieskumov zabezpečujú až 70% spotreby domácnosti – či už ide o potraviny, drogériu, oblečenie, domáce potreby, školské potreby, koníčky a trávenie voľného času. Ako je to však, keď treba kúpiť počítač? Aj keď na trhu nájdete mnoho notebookov, ktoré sa svojou ľahkosťou, tenkosťou, farebnosťou či multifunkčnosťou snažia osloviť práve ženy, trúfli by ste si vybrať počítač samy alebo by ste si radšej vybrali žolíka v priateľovi na telefón?

Máme pre vás pár rád, na čo sa pri výbere notebooku zamerať a ukážeme si to na príklade notebooku Lenovo Ideapad 5 Pro, ktorý nás zaujal nielen na pohľad, ale aj tým, že s nami dokázal udržať krok.

 Musí vyzerať dobre a mal by byť ľahký a tenký

Ruku na srdce, dámy. Áno, počítač musí mať všetky tie top vychytávky, ktoré ho robia počítačom, ale mal by aj vyzerať. Aby pôsobil štýlovo, mal by mať jednoduchý, elegantný dizajn, odolné telo z hliníka, aby sa prenášaním nepoškodil či nepoškriabal, ak sa vedľa neho v kabelke ocitnú kľúče či iné ostrejšie predmety. Notebook drží v zatvorenej polohe magneticky, no vďaka jeho tvaru ho jednoducho otvoríte jednou rukou. A verte, že s hrúbkou len 18 mm a váhou 1,9 kg v prípade Lenovo Ideapad 5 Pro ho určite nenecháte sedieť doma na stole. Svojimi kompaktnými rozmermi vám otvára možnosti k flexibilnej práci aj zábave.

pro_hero lenovo

Musí toho veľa vydržať a zvládnuť

Stane sa, že občas nám z toho celodenného zhonu dôjde energia. Doľahne na nás únava a stratíme výkon. V tomto smere vás notebook Lenovo Ideapad 5 Pro doslova podrží. Ten totiž výkon nikdy nestratí, práve naopak. Má ho na rozdávanie. Stará sa o to skvelý procesor Intel Core i7, ktorý vám zabezpečí bezstarostné a rýchle spustenie celého systému. Cudzí mu nie je ani pracovný multitasking. Pohodlne zvláda online meeting, spustené viaceré programy a mnoho ďalšieho. Hovorí sa, že vysoký výkon znižuje výdrž batérie, ale v tomto prípade to nie je pravda. Na batérii vydrží plnohodnotne pracovať celý deň a ešte dlhšie. Ak by ste ho predsa len dokázali vyšťaviť, s Rapid Charge Boost rýchlonabíjaním získate už za 15 minút energiu na ďalšie 2 hodiny.

lenovo ideapad

Dokonalý obraz a zvuk na chvíle oddychu

Každé kvalitné zariadenie musí byť multimediálne, aby nám poskytlo kvalitné zážitky aj v chvíľach oddychu. Napríklad pri dobrom filme, seriály, hudbe či hre. Lenovo Ideapad 5 Pro s rozlíšením displeja 2560 x 1600 pixelov, dokonalým zobrazením farieb a pomerom strán 1:10 je naozaj skvost, z ktorého vidíte viac vďaka tenkým rámikom okolo obrazovky. Skvelý zážitok umocňuje 3D zvuk, aby ste z napínavého thrilleru vyžmýkali maximum a pri horore vám priam nabehli zimomriavky. Ak by ste chceli toto zariadenie skúsiť potrápiť po grafickej stránke trochu viac, napríklad náročnejšou hrou alebo grafickou aplikáciou, len si poslúžte. S grafickou kartou Nvidia GeForce MX450 si to môžete dovoliť. Jemné pohyby a vykreslenie v hre alebo plynule animácie v aplikácii sú zaručené.

 Ak vás Lenovo Ideaepad 5 Pro zaujal, vaším priateľom na telefón môže byť napríklad Datacomp, kde ho dostanete už od 799 Eur.

Pro_Hero_Thin_STORM_GREY_INTEL

​(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 02:22