Nikotínové alternatívy môžu byť cesta k zníženiu zdravotných dopadov fajčenia – stoja za zváženie už tieto Vianoce!Velo
StoryEditor

Dym nepatrí k dokonalej vianočnej atmosfére! Tento tip na darček oceníte

22.12.2021, 23:00
PR Články
My ženy máme rady, keď sú Vianoce tip-top. Preto počas adventu upratujeme, čistíme, leštíme, dekorujeme, pečieme. Pre svojich blízkych vytvárame v našich domovoch dokonalú vianočnú atmosféru a tešíme sa, keď sa nám podarí všetko stihnúť včas a s excelentným výsledkom.

Dymiaca cigareta však dokáže pokaziť aj ten najkrajší vianočný okamih a do našej predstavy o úžasných Vianociach rozhodne nepatrí. Dymom zaváňajúce oblečenie, či čakanie na niekoho, kto si ešte pred štedrovečernou hostinou potrebuje odskočiť na minútku na balkón dokáže poriadne vytočiť aj tú najmierumilovnejšiu žienku. Nehovoriac o tom, že na zdraví našich najbližších nám ženám naozaj úprimne záleží.

Milé žienky, už tieto Vianoce máte príležitosť prejsť od slov k činom a s typicky ženskou noblesou popchnúť svojho milovaného muža, otca, svokra či kamaráta k dôležitému rozhodnutiu, ktoré ocení aj pri predsavzatiach v novom roku. Fajčeniu klasickej cigarety niekedy nedokážu odolať ani ženy – aj pre sestru, mamu či kamarátku máme pre vás tip, ako sa počas Vianoc vyhnúť dymiacemu zlozvyku.

Nikotínové alternatívy môžu byť cesta k zníženiu zdravotných dopadov fajčenia – stoja za zváženie už tieto Vianoce! Nikotínové alternatívy môžu byť cesta k zníženiu zdravotných dopadov fajčenia – stoja za zváženie už tieto Vianoce! Velo Lebo ide to aj inak! Možno ste už o tom počuli aj vy – modernou alternatívou dymiacej cigarety sú nikotínové vrecúška VELO. Obsahujú síce nikotín, ktorý je návykovou látkou, sú však BEZ TABAKU, ktorý by pri aplikácii horel a spaľoval sa, takže pre užívateľa nikotínových produktov predstavujú potenciálne menšie zdravotné riziko. Práve vďaka absencii horenia a spaľovania tabaku majú VELO o 99 % menej škodlivých látok než horiace a dymiace cigarety. Biele nikotínové vrecúška navyše nefarbia zuby. Ich aplikácia je jednoduchá a pohodlná – nikotínové vrecúško VELO sa vkladá pod hornú peru, kde sa z neho nikotín uvoľňuje postupne cez sliznicu ústnej dutiny. Na rozdiel od žuvacieho tabaku (snus) sa však nežuje. Po maximálne 30 minútach stačí vybrať z úst použité nikotínové vrecúško a pekne ho vložiť pod horné viečko škatuľky, aby sa nepovaľovalo kade-tade. A čo každú ženu poteší – svojmu drahému už viac nemusíte vysýpať a čistiť popolník v interiéri ani na balkóne.

Nikotínové alternatívy môžu byť cesta k zníženiu zdravotných dopadov fajčenia – stoja za zváženie už tieto Vianoce! Nikotínové alternatívy môžu byť cesta k zníženiu zdravotných dopadov fajčenia – stoja za zváženie už tieto Vianoce! Velo Keďže sa užitie nikotínových vrecúšok VELO nespája s obťažujúcim dymom a zápachom, ich aplikácia je možná prakticky kdekoľvek a kedykoľvek – aj uprostred obývačky, pri sledovaní vianočného trháka, bez nutnosti ísť na pár minút vetcho oblečení do treskúcej zimy na balkón, v aute na ceste k rodine, na chate s priateľmi aj na lyžovačke bez potreby skladať si v mraze rukavice. Dym nepatrí k dokonalej vianočnej atmosfére! Tento tip na darček oceníte Dym nepatrí k dokonalej vianočnej atmosfére! Tento tip na darček oceníte Velo Mix rôznych balení nikotínových vrecúšok VELO je tip na darček pre blízkeho - fajčiara, ktorému môžete štýlovo naznačiť, že existuje aj moderná a potenciálne menej škodlivá alternatíva horiacej cigarety. Až 10 rôznych variantov nikotínových vrecúšok VELO v rozličných príchutiach, s odlišnou intenzitou nikotínu a 3x aj ako VELO MINI kúpite aj na poslednú chvíľu na čerpacích staniciach, v trafikách a obchodoch s tabakovými výrobkami. OMC VELO: 4 €.

Nikotínové alternatívy môžu byť cesta k zníženiu zdravotných dopadov fajčenia – stoja za zváženie už tieto Vianoce! Nikotínové alternatívy môžu byť cesta k zníženiu zdravotných dopadov fajčenia – stoja za zváženie už tieto Vianoce! Velo Sú určené výlučne pre dospelých užívateľov nikotínových produktov!

Facebook VELO SK

www.govelo.sk

 

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 04:18