Demänovka
StoryEditor

Pripíjame s Demänovkou na otcov, synov a pevné rodinné priateľstvá

08.12.2021, 23:00
PR Články
Rovnako ako šťavnaté čierne ríbezle potrebujú svoj čas aby dozreli, tak aj vzťah medzi otcom a synom rokmi dozrieva a je intenzívnejší. Svoje o tom vedia aj Adam a Peter Ďurica. Tieto Vianoce ho oslávia s Demänovkou Čierna ríbezľa.

Hovorí sa, aká matka, taká Katka a aký otec, taký syn. Ide o jedno z najznámejších a zároveň aj najpravdivejších slovenských porekadiel. V prípade Ďuricovcov o tom niet žiadnej pochybnosti. Okrem rovnakých čŕt tváre majú totiž aj nápadne podobné koníčky – rodinné výlety na bicykloch, ping-pong a gitaru. No nielen to. Zo syna Adama sa stal už dvojnásobný otec a z otca Petra najlepší priateľ svojho syna.

Ako vyzerajú ich spoločné chvíle? Cez deň športové aktivity a večer sa zasmejú na vtipných zážitkoch, hovoria o problémoch bežných dní, alebo sa len tak zasnívajú pri najbližších plánoch.

Blíži sa najkrajšie obdobie v roku, kedy si naplno vychutnávame rodinné priateľstvá. To svoje oslávia Adam Ďurica s otcom Petrom pri novej Demänovke Čierna ríbezľa, ktorá im jemnou sladkosťou a šťavnatosťou ríbezlí pripomenie spoločné chvíle na bicykloch, ale aj „jammovačky“ pri gitare.

Za príjemnou ovocno – korenistou chuťou a jemnou sladkosťou sa skrýva šťava z čiernych ríbezlí v kombinácii so 14 rôznymi bylinkami, tatranskou vodou a medom. Práve tieto suroviny robia z Demänovky Čierna ríbezľa príjemného spoločníka pri oslave rodinných priateľstiev, ktoré sú v našich životoch nenahraditeľné.

Pite s rozumom od 18 rokov.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 17:54