Nezabudnite na darčeky, zabudnite na vianočný zhon. Na Nivách to ide!Katarína Kincelová
StoryEditor

Nezabudnite na darčeky, zabudnite na vianočný zhon. Na Nivách to ide!

01.12.2021, 23:00
PR Články
Nakúpte vianočné darčeky bez zbytočného zhonu. Na Nivách nájdete darčeky naozaj pre celú rodinu. Svoje nákupy vybavíte rýchlo, pohodlne a pod jednou strechou. Vyskúšali sme si to aj my. Takto vyzerali Veronikine vianočné nákupy na Nivách.

Peek&Cloppenburg na dvoch podlažiach

Pri vstupe do Nív od Nivy Tower som míňala Peek&Cloppenburg. Milujem túlať sa po ich štýlových predajniach, a tak som sa rozhodla nevynechať ani túto na Nivách. Skvelý módny mix značiek ako Boss Black, Tommy Hilfiger, Marc Cain, Guess, Jake*s, Review či MCNEAL je snom každej shopoholičky. Moja voľba bola jasná, staroružová kabelka Guess bude pre moju sestru ako stvorená.

Nezabudnite na darčeky, zabudnite na vianočný zhon. Na Nivách to ide! Nezabudnite na darčeky, zabudnite na vianočný zhon. Na Nivách to ide! Katarína Kincelová Farebné a nápadité Fusakle

Pri prechádzaní centrom sa nedalo nevšimnúť si prevádzku Fusakle, ktorá doslova hrala farbami. A v tom mi prebleslo hlavou, čo by to bolo za Vianoce bez ponožiek pod vianočným stromčekom. Ocino sa teplým ponožkám zaručene poteší. Ako som sa v predajni dozvedela, tieto nápadité páry tvoria samotní fanúšikovia značky. Ich návrhy pretavujú lokálni umelci do finálnej podoby, v akej si ich potom kupujeme napríklad aj tu na Nivách.

Nezabudnite na darčeky, zabudnite na vianočný zhon. Na Nivách to ide! Nezabudnite na darčeky, zabudnite na vianočný zhon. Na Nivách to ide! Katarína Kincelová Voňavý nákup vo FAnn parfumérie s mobilnou aplikáciou Ahoj Nivy!

Hneď vedľa ponožkového obchodu som uvidela FAnn parfumérie a spomenula som si na maminu. Kto pozná sieť týchto parfumérií, mi dá určite za pravdu, že je to skutočné kráľovstvo vôní a kozmetiky. Navyše som zistila, že aplikácia Ahoj Nivy! ponúka celkom zaujímavé zľavy a bonusy. A tak som si ju stiahla, zaregistrovala sa a rovno ju aj využila pri nákupe vo FAnn parfumérie.

Nezabudnite na darčeky, zabudnite na vianočný zhon. Na Nivách to ide! Nezabudnite na darčeky, zabudnite na vianočný zhon. Na Nivách to ide! Katarína Kincelová

Dvojkolesový tátoš z Nay elektrodomu

Dnes som chcela vybaviť darček ešte pre jedného dôležitého človeka, preto ma potešilo, že na 1. poschodí Nív má svoj priestor aj predajňa Nay elektrodom. Bez váhania som do nej vbehla a začala vyberať e-kolobežku pre svoju polovičku.

Nezabudnite na darčeky, zabudnite na vianočný zhon. Na Nivách to ide! Nezabudnite na darčeky, zabudnite na vianočný zhon. Na Nivách to ide!

Trocha oddychu pri kávičke v Mondieu

Aj keď prvé kolo nákupov vianočných darčekov som mala úspešne zdolané, zvedavosť mi nedala a vybehla som po eskalátore na 2. poschodie Nív. Obrovský priestor tržnice a atmosféra vonkajšieho átria ma presvedčili, že svoju návštevu na Nivách ešte nekončím. Sadla som si do kaviarne Mondieu a dopriala si šálku skvelého cappucina.

Vôňa a chuť Vianoc na Nivách

Ak hľadáte tú pravú vianočnú vôňu pre svoj domov, určite nevynechajte návštevu Yankee Candle na 1. poschodí. Táto predajňa vás ohúri exkluzívnymi vôňami Yankee Candle, Woodwick, Millefiori, ktoré vznikajú z prírodných extraktov a esenciálnych olejov. Mne zavoňala Yankee Candle red apple wreath.

Nezabudnite na darčeky, zabudnite na vianočný zhon. Na Nivách to ide! Nezabudnite na darčeky, zabudnite na vianočný zhon. Na Nivách to ide! Katarína Kincelová

Keď zavítate na Nivy, určite sa zastavte aj v predajni

U Vážky na 2. poschodí. Bezobalový koncept nakupovania mi doslova vyrazil dych. Nájdete tu množstvo čerstvých, trvanlivých potravín, ale aj vecí do domácnosti od malých výrobcov a pestovateľov. Na svoje si prídete, aj keď uprednostňujete bio potraviny, vegánske, bez laktózy či lepku. Môžete si priniesť vlastný obal alebo využiť ekologické obaly priamo z predajne – napríklad papierové alebo kompostovateľné vrecúško. Všetko si jednoducho naberiete a navážite sami. Je to naozaj jedinečný zážitok, ktorý som si ja osobne veľmi užila.

Nezabudnite na darčeky, zabudnite na vianočný zhon. Na Nivách to ide! Nezabudnite na darčeky, zabudnite na vianočný zhon. Na Nivách to ide! Katarína Kincelová Mňa osobne Nivy dostali a odporúčam ich všetkými desiatimi. Nezabudnite na darčeky, zabudnite na vianočný zhon. Na Nivách to ide! Nezabudnite na darčeky, zabudnite na vianočný zhon. Na Nivách to ide!

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:59