Tohtoročné vianočné darčeky nájdete v Záhrade zázrakovYves Rocher
StoryEditor

Tohtoročné vianočné darčeky nájdete v Záhrade zázrakov

29.11.2021, 23:00
PR Články
Premýšľate, čím obdarovať svojich priateľov a blízkych? S ponukou vianočných kolekcií od Yves Rocher neurobíte chybu. Radosť vykúzlia krémové textúry a lahodné vône, ale i pestré obaly, ktoré sú navyše ekologické.

Vianočná ponuka francúzskej rastlinnej kozmetiky Yves Rocher je pre tohtoročné Vianoce skutočne bohatá. Zahŕňa tri limitované rady s okúzľujúcimi vôňami vanilky, pomaranča v čokoláde a sladkej černice a k tomu regeneračný rad s bambuckým maslom v zberateľskej edícii. Vyberať môžete z širokej ponuky balíčkov i darčekových kaziet.

Sladká černica a Pomaranč v čokoláde

Objavte krémové textúry a lahodné vône sprchovacích gélov, telových peelingov, krémov na ruky alebo balzamov na pery. Pohodovú sviatočnú atmosféru si zase vykúzlite vďaka sviečkam z limitovaných kolekcií Sladká černica a Pomaranč v čokoláde.

Tohtoročné vianočné darčeky nájdete v Záhrade zázrakov Tohtoročné vianočné darčeky nájdete v Záhrade zázrakov Yves Rocher Magické karité

Počas zimných mesiacov je naše telo vystavené chladu a striedaniu teplôt, v dôsledku čoho dochádza ku značnému vysúšaniu pokožky i vlasov. Cítiť sa dobre vo svojej koži začína starostlivosťou o pleť, preto experti rastlinnej kozmetiky Yves Rocher vytvorili unikátne a rozmanité textúry produktov s bambuckým maslom, vďaka ktorým bude každodenná starostlivosť skutočným rituálom. Objavte rad Magické karité a urobte radosť sebe alebo svojim blízkym.

Tohtoročné vianočné darčeky nájdete v Záhrade zázrakov Tohtoročné vianočné darčeky nájdete v Záhrade zázrakov Yves Rocher My Vanilla Garden

Podľahnúť môžete ľahko i kúzlu sviatočnej edície My Vanilla Garden. Vôňa sladkej vanilky, pomaranča a černice si vás úplne podmaní.

Tohtoročné vianočné darčeky nájdete v Záhrade zázrakov Tohtoročné vianočné darčeky nájdete v Záhrade zázrakov Yves Rocher Objavte svet rastlinnej kozmetiky a vyberajte kúzelné vianočné darčeky pre seba i svojich najbližších. Ceny produktov začínajú na 2,99 € a kúpite ich v kamenných predajniach i na www.yves-rocher.sk Všetky obaly sú recyklované a recyklovateľné.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:36